{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Esmaspäeval siseneb Merkuur sinu märki, sellepärast ära imesta, kui sinu teadmistejanu kasvab lähipäevil. 6. aprillil o...


 

 

 Esmaspäeval siseneb Merkuur sinu märki, sellepärast ära imesta, kui sinu teadmistejanu kasvab lähipäevil. 6. aprillil on taevas täiskuu Kaalude märgis, võib juhtuda, et sa sõlmid sellel päeval ühe kasuliku lepingu. Kuu on Skorpionis 7, 8 ja 9. aprillil, soovitades sul olla objektiivsem, eriti töö juures. Marss Vähis soovitab sul tegutseda rahulikult. 


Armastus ja kohtumised

Ära mängi tulega, sa võid endale sõrmed ära kõrvetada. Sa võid olla sellel nädalal närvilisem ja emotsionaalsem. Ära ela oma halba tuju teiste peal välja. Kui sa oled vallaline, võiksid sa olla avameelsem uusi tutvusi tehes, selline salatsemine ei aita sind edasi. 


Raha ja töö

Veenus mõjutab sellel nädalal sinu elu ja selle tõttu võid sa võtta asju töö juures palju rahulikumalt. On see siis igavusest või väsimusest, sa otsustad mõneks ajaks lõpetada muretsemise ja jätta probleemide lahendamine teise hooleks. Mis puutub su rahaasjadesse, siis peaks su majanduslik seis olema enam-vähem korras. 

 

 


Tervis

Ilmselt oled sa kohmakam ja hajameelsem, selle tõttu juhtub sinuga kogu aeg midagi. Katsu olla tähelepanelikum tänaval. 


Pere ja sõbrad

Sõprade ringis võivad lahkarvamused ja erimeelsused tekkida. Katsu olla asjadest üle ja ära võta kõike nii isiklikult. Kodune õhkkond peaks olema aga palju parem. Lähedaste hoolitsus teeb sulle head.

Kommentaare ei ole