{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Kuu on Neitsi märgis nädala alguses ja selle tõttu võid sa olla palju närvilisem. Merkuur siseneb Sõnni märki esmaspäev...


 

 

 Kuu on Neitsi märgis nädala alguses ja selle tõttu võid sa olla palju närvilisem. Merkuur siseneb Sõnni märki esmaspäeval. 6. aprillil on aga taevas täiskuu Kaaludes. 


Armastus

Elu ei ole mäng. Võta armastust tõsiselt ja ära mängi nende inimeste tunnetega, kes sind armastavad. Kui sa oled vallaline, siis ava silmad, võib-olla just sellel nädalal kohtud sa kedagi, kellest saab sinu elu armastus. 


Raha ja töö

Planeetide seisu tõttu võib sul tekkida tunne, et su elus valitseb suur segadus ja sa ei tea enam, millises suunas liikuda. Sul võib ka tekkida tunne nagu jookseksid sa ajaga võidu. Katsu oma tööasju paremini organiseerida, nii leiad sa probleemi põhjuse. Mis puutub kulutustesse, siis katsu olla vähemalt mõnda aega kokkuhoidlikum. 

 

 


Tervis

Ära unusta võtta aega ka puhkamiseks. Su organism vajab praegusel hetkel rohkem värsket toitu. Piira magusa ja rasvase söömist. 


Pere ja sõbrad

Lähedaste seas tunned sa end hästi ja oled tõeliselt õnnelik. Sa oled ka tänulik, et su elus on üks inimene, kelle peale sa võid alati kindel olla. 


Kommentaare ei ole