{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teha, kui naisel ei ole enam tundeid? Kuidas võita oma naise südant tagasi?

    Kolmveerand lahutustest on alguse saanud naiste algatusel. Sest naine ei tunne enam midagi oma mehe vastu. Kui selline asi pea...

 


 

Kolmveerand lahutustest on alguse saanud naiste algatusel. Sest naine ei tunne enam midagi oma mehe vastu. Kui selline asi peaks juhtuma, siis ei maksa kohe lootust kaotada. Kõigepealt tuleks välja selgitada, mille pärast naine on muutunud. Ja kindlaks teha, kas kõik tema tunded on kadunud. 


1. Naine ütles, et ta ei armasta enam mind: mida teha? 

Kindel on see, et see, et naine seda ütles, ei tähenda sugugi, et ta seda mõtleb ja et see nii on. Mõnikord on see öeldud eesmärgiga haiget teha.

Millised märgid viitavad sellele, et naise tunded on kadunud? 

  • ta ei taha enam suhtest ja suhte tulevikust rääkida
  • ta vaatab teisi mehi
  • ta käitub nagu vallaline, räägib oma vabadusest ja eelistab meelsamini sõbrannadega väljas käia, kui oma mehega olla
  • ta ei taha enam oma meest
  • ta hoidub vaidlustest ja ei reageeri enam märkustele
  • ta ütleb kogu aeg, et selline elu ei sobi talle, see lämmatab teda
  • teda ei huvita enam see, mida ta mees teeb
  • ta ei vaata enam oma meest nii nagu varem
  • ta hoidub füüsilisest lähedusest
  • ta ei taha olla kaua samas ruumis mehega
  • ta ei ole enam armukade
  • ta ei pööra mehele üldse tähelepanu
  • ühised mälestused ei muuda teda nostalgiliseks
  • ühised fotod ei kutsu temas mingeid tundeid esile
  • ühiste plaanide tegemine ei huvita teda enam

 

Õpi vahet tegema sellel, mida ta ütleb ja mida ta tegelikult mõtleb

See, et ta midagi ütleb, ei tähenda sugugi, et ta seda ka mõtleks. Armastust näidatakse iga päev välja läbi väikeste tähelepanuavalduste. Ja armastuse puudust samuti, ka seda on võimalik näha ilma, et sellest keegi oleks rääkinud. Samuti on võimalik öelda, et tunded on kadunud ilma, et inimene seda seejuures ise mõtleks. Seega, kui naine on vihahoos ütelnud midagi sellist, ei pruugi see alati tõsi olla. Üleöö ei kao tunded kuhugi.

 

 

Ära lase kahtlustel enese üle võimust saada

Kui sul on tunne, et naine enam ei armasta, siis tuleb otsida põhjust. Ja kõige tähtsam seejuures on rääkida omavahel asjad selgeks. Sest sina võid arvata, et naise tunded on kadunud ehkki tegelik põhjus seisneb hoopis selles, et tal on liiga palju probleeme töö juures. Seega ära hakka oletusi tegema, küsi, kuula ja vaatle.

 

Näita oma naisele, et sa oled tema jaoks olemas, hoolimata sellest, et tema tunded on kadunud

Naised võivad öelda asju, mida nad ei mõtle, kui nad on haiget saanud, väsinud või on neil tervisega probleeme. Oled sa küsinud viimasel ajal, mis su naisele muret valmistab? Kas tema sugulastega on kõik korras? Kas tal ei ole liiga suur töökoormus? Kui palju vaba aega tal iseenda jaoks on? Võib-olla on su naine sellepärast närvilisem, et tal pole üldse vaba aega.

Paljud naised jäävad oma mehega selle tõttu, et mees on hooliv ja tähelepanelik. Seega ära oota liiga kaua ja hakka tegutsema. Huvitu temast. Näita oma tähelepanu välja. Hoolitse tema eest. Katsu välja selgitada, mis talle ei sobi ja mis temaga lahti on. Toeta ja aita teda nii palju, kui võimalik nii füüsilises, kui psühholoogilises plaanis. Küll sa näed, et su hoolitsus teda puudutab ja et ta isegi tänulik on, et võib sinule kindel olla. 

 

Räägi probleemidest otse, kui naine on muutunud külmaks ja eemalolevaks

Kuidas teada saada, kas naise tunded on kadunud? Väga lihtne. Võta oma julgus kokku ja mina räägi temaga. Südamest südamesse rääkimine on kõige parem ja aitab näha, kus te mõlemad eksinud olete. 

Loomulikult, su naine ei armasta enam sind, sest sa ei ole enam see tema unistuste mees. Ja ometi valis ta ju sinu. Millest see muutus tekkis? Võib-olla ei meeldi talle lihtsalt teie suhe sellisena nagu see praegu on.

Aga armastus koosneb tunnetest, mis iga päev muutuvad, seega see, mis oli eile tõde, ei pruugi täna enam nii olla. Seega tuleb teil ajas tagasi minna ja leida, kust maalt asjad hakkasid valesti minema. Sest kui naine ütleb, et ta enam ei armasta sind, on see võib-olla appihüüd, mitte tõsine soov sind maha jätta. Selles seisnebki vahe, kui öelda seda, mida kavatsetakse teha ja teha midagi ilma rääkimata. Kui su naine ütleb selgelt, et ta ei armasta sind enam, siis katsub ta tõenäoliselt iseennast sellest veenda, sest oma südames on ta lihtsalt suures segaduses. Perenõustaja abi oleks siin kohane. 

 

2. Mida teha siis, kui naine enam ei armasta?

Nonii, ongi see nüüd välja öeldud ja kindlaks ka tehtud : ta ei armasta enam aga maha ka ei jäta. 


Mu naine ei armasta mind enam aga jääb ikkagi minuga

Mida teha, et tema südant tagasi võita? Tõenäoliselt oled sa seda juba oma peas nuputanud ja sul on õigus. Kõikide märkide järgi tundub, et su naine pole veel valmis lahku minema, sest ta kardab teha suure vea. Mida siis teha? Anna talle lihtsalt mõista, mis teda ees ootaks, kui te lahku läheksite. Aga ära tee seda vihasena ega kibestununa. Muutu lihtsalt salapäraseks. Ära räägi enam kõikidest oma tegudest ja käikudest. Ehk siis sa pead muutuma rohkem nagu sõbraks või toakaaslaseks.

 

 

Ja luba endale ka rohkem vabadust teha asju väljaspool kodu. Mine sõpradega välja, hakka trenni tegema. Ela oma elu ja ära jäta naisele ruumi. Nii muutub ta uudishimulikumaks ja selle asemel, et võtta sind nagu omandit, võib ta aru saada korraga, et ta võib sinust lihtsalt ilma jääda. Ja kuna sa oled vähem tema jaoks olemas, hakkab ta nägema kõike, mida sa tema heaks seni oled teinud ja mida ta hinnata ei osanud. Nii saab ta järele mõtelda, kas ta ikka tahab sind kaotada ja sellest kõigest ilma jääda. 

See võib nii mõndagi muuta tema peas ja südames. Ja kui su naine ei ole rahul hetkel, siis vajab ta võib-olla aega iseenda jaoks ja tahab olla üksi, siis nüüd annad sa sellega talle väga hea võimaluse. 


Mu naine ei armasta mind enam ja tahab lahku minna

Sellisel puhul pead sa kiiresti tegutsema. Kui ta tunneb, et elu sinuga mõjub talle lämmatavalt, siis pead sa laskma tal hingata ilma, et sa näitaksid välja vähimatki armukadedust. Su naine peab aru saama, et teie suhe ei ole mingi kuldpuur, milles ta vangis on. Ja jällegi tuleks sellel ajal tegeleda rohkem nende asjadega, mis sulle huvi pakuvad. 

Või siis selleks, et teie õhkkond ei muutuks liiga pingeliseks ja et te ei hakkaks liiga palju teineteist süüdistama, paku talle võimalust, et lahku minna. Seejuures aga näita ennast täiesti laitmatust küljest, huvitu tema probleemidest, ole abivalmis. Hea oleks, kui ta näeks, et sa saad oma eluga väga hästi hakkama ja et sa ei ole mingi koorem, mida ta kandma peab. 

Hakka tema südant uuesti võitma. Võlu teda oma sõnadega. Ole rahustav ja turvatunnet pakkuv. Et tal tekiks sinu vastu taas tunded. Ära ütle, et ta eksib öeldes, et ta sind ei armasta, see muudab olukorda ainult hullemaks ja näitab, et sa ei võta tõsiselt seda, mida ta sulle ütleb. Selle asemel tõesta talle, et sa oled võimeline muutuma paremaks, et sa hakkad enda ja oma elu eest hoolitsema ja austad tema valikut. Kõige raskem on kinni pidada oma lubadustest, eriti siis, kui naine on vahepeal välja kolinud. Selle tõttu tuleb sul varuda kannatlikkust ja lasta naisel vaadata, kuidas talle meeldib elu ilma sinuta. 

 

 

Su naine tuleb tagasi, kui:

  • tema tunded sinu vastu pole täiesti kadunud
  • kui tal pole kedagi teist 
  • kui sa ei valmistanud talle liiga palju kannatusi

 Naisi tavaliselt ei huvita meeste vahetamine. Tavaliselt eelistavad nad ühe mehega kokku jääda. Ja vajaduse korral oma suhet parandada selle asemel, et leida kedagi teist.


Naine armastab mind aga ei taha mind enam puudutada

Ka see võib muret valmistada. Mõnikord naine võib öelda, et ta küll armastab aga ei igatse füüsilise läheduse järele ja ei taha oma meest. Ja selle tõttu võib mees hakata kahtlema naise tunnetes. Veelgi hullem, tal võib tekkida tunne, et naine teda petab. Selleks, et teineteist taas üles leida, tuleks jällegi rääkida oma probleemidest ilma survet avaldamata. Kui naisel on liiga palju muid probleeme, võib sinu pealekäimine teda ärritada. Kui tal on liiga palju toimetusi, ei ole ta psühholoogiliselt valmis sinuga olema. Selleks, et naine tahaks sinuga olla, peab naine tundma end hästi ja vabalt. Seega kuula oma naist, las ta räägib end tühjaks ja rahusta teda. Ütle talle, et sa usud temasse ja et kõik saab korda. Anna talle nõu ja näita välja, et tema elu huvitab sind. 

Kiida teda ja tee talle siiraid komplimente. Ütle talle, et ta on ilus, et ta meeldib sulle, et sulle meeldib temaga koos olla. See näitab välja, et sa tunned tema vastu huvi. Kui naine tunneb, et ta on ilus, et teda armastatakse ja ihaldatakse, siis on tal palju lihtsam sinu tunnetele vastata. Ja loomulikult tee end ilusaks ja tee talle aeg-ajalt väikeseid kingitusi ilma mingi erilise põhjuseta. 

Selle asemel, et talle ette heita, et teil pole enam ammu vahekordi, katsu teda maha rahustada ja lõdvestada. 

Mida siis teha, kui naine enam ei armasta? Kuidas tema südant võita tagasi? Kui sa kõik läbi lugesid, siis said sa ilmselt aru, et igale probleemile leidub lahendus. Kuidas ka ei ole, selleks, et tagasi võita oma naise süda, tuleb sul:

  • olla heatahtlik ja tähelepanelik
  • olla kindel oma isiklikes tunnetes
  • rääkida palju (ilma närvidele käimata ja ärritumata)
  • jätta talle isiklikku ruumi
  • olla valmis selleks, et teda uuesti võrgutada
  • muutuda ihaldusväärseks
  • olla kannatlik
  • teha järeleandmisi ilma, et sa laseksid endale pähe astuda
  • olla ettevõtlikum ja algatusvõimelisem
  • hoolitseda oma suhte eest iga päev
 


foto : unsplash / Mitchell Hollander

Kommentaare ei ole