{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu algus võib tulla natuke keerulisem kolme tähemärgi esindajate jaoks

  foto : unsplash / Etienne Boulanger    Olgu kohe ära öeld...

 

foto : unsplash / Etienne Boulanger

 

 Olgu kohe ära öeldud, et muretsemiseks pole põhjust. Kuna planeedid ei too kõikide tähemärkide esindajatele häid sõnumeid igal nädalal, siis peavad teised leppima vähemaga. Aga õnneks on see mööduv. Aprillikuu algus toob head õnne kolmele tähemärgile, teiste jaoks ei tule uue kuu algus nii lihtne. Astroloogias ei ole kaotajaid ja võitjaid, on lihtsaid neid, keda on ees ootamas mõnikord hea nädal ja teisi, kes tänu nõuannetele ja soovitustele võivad muuta oma nädalat paremaks. 


Mida aprillikuu esimene nädal meile kaasa toob? 

Käimas on Jäärade aeg. Päike, Merkuur ja Jupiter on koos Jäära märgis, tekitades soovi uuenduste järele. Veenus on Sõnni märgis, pannes sind rohkem tegelema oma eraelu puudutavate küsimustega. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule aprillikuu esimene nädal kõige parem? 

 

 

NEITSI

Neitsi elus ei ole asjad praegusel hetkel kõige paremas seisus. Ta leiab isegi, et miski ei liigu piisavalt kiiresti. Ja see häirib teda. Ometi toetavad Veenus ja Marss Neitsit praegusel hetkel. Probleeme aga tekitab Saturn. See aja ja tarkuse planeet soovitab Neitsil aega maha võtta ja mitte kurnata end tööasjadega ära. Kõik teavad, et Neitsile ei ole see meelt mööda ega käi tema eluviisiga kokku. Ent see on tähtis tema tervise huvides, sest praegusel hetkel on Neitsi end täiesti ära kurnanud ja peab pausi tegema enne, kui on liiga hilja ja tema tervis sellepärast kannatama peab. Kallis Neitsi, võta aega iseendale ja lae oma patareid täis, sa ei ole rauast. 

 

KALJUKITS

Ka Kaljukitsel on kalduvus end tööga sõna otseses mõttes tappa. Nagu tahaks ta oma võimeid proovile panna. Ta rabab tööd teha mõtlemata sugugi enda peale. Ta on ääretult ambitsioonikas ega tea, mida tähendab puhkamine. Ta lihtsalt ei näe mõtet. Ja teised teavad seda. Teavad, et Kaljukits kunagi alt ei vea, et ta alati kõik, mis temalt palutakse ära teeb, et ta viib kõik plaanid ellu ja on kohusetundlik. Praegu on aga Marss Vähi märgis (seega Kaljukitsega opositsioonis), tekitades tunde, et Kaljukits ei saa midagi õigeaegselt tehtud. Ainuke asi, mida ta praegu teha saab, on hingata rahulikult sisse ja rahuneda maha. 

 

 

 

VEEVALAJA

Veevalajal võib tekkida aprilli esimesel nädalal tunne, et ta tahaks kõik sinnapaika jätta ja minema minna. Pluuto on Veevalaja märgis, sundides Veevalajat tegema suuremaid valikuid. Kui ta peaks praegu vastu võtma mõne otsuse, mis puudutab tema tulevikku, siis oleks hea, kui ta kindlustaks kõigepealt oma tagala. Eriti käib see raha ja kinnisvara kohta. Veevalaja võib olla praegu sellises tujus, et tahaks võimalikult kiiresti vabaneda kõigest sellest, mis teda koormab aga kõige parem oleks, kui tema lähedased teda toetaksid. Selle asemel, et teha kevadist suurpuhastust, peaks ta praegu aega maha võtma ja mõtlema enne tegutsemist. 



Kommentaare ei ole