{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu algus toob kaasa head õnne kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / KS KYUNG     Ja ongi aprillikuu kätte jõu...

foto : unsplash / KS KYUNG

 

 

Ja ongi aprillikuu kätte jõudmas, tuues kolme tähemärgi esindajatele head õnne kaasa. Päike hakkab ennast üha rohkem näitama ja ilusad ilmad ei ole enam kaugel. Planeetide seis meie pea kohal on väga hea. Peale pingelist ja väsitavat märtsikuud, toob aprillikuu kaasa palju paremat ja rahulikumat energiat, see peaks ilmselt kõikidele olema meele järgi. Aprillikuu toob kaasa soovi aega maha võtta ja nautida kevadet. Head õnne jagub aga kõikidele. Mitmeid häid võimalusi on tekkimas, tuleb ainult silmad lahti hoida ja õigel hetkel tegutseda. 

 

Mida toob meile kaasa aprillikuu esimene nädal? 

Rahulikud ajad on saabumas. Praegu on käimas Jäärade aeg (palju õnne sünnipäevaks kõikidele Jääradele), kolm suurt taevakeha ja nende asteroidid viibivad praegu Jäära märgis. Päike, Jupiter ja Merkuur, mis sümboliseerivad energiat, elujõudu, head õnne, küllust ja suhtlemist. Praegusel ajal saavutavad edu need, kes katsuvad olla originaalsemad ja paista millegagi silma. Planeedid soovitavad meil olla julged ja ettevõtlikud, rääkida sellest, mis on südamel ja viia oma plaanid ellu. Aeg on oma mugavustsoonist välja tulla, astuda varjust valguse kätte, vabastada end ahelatest, mille me ise oleme endale pannud ning särada. Hakates rohkem iseendasse uskuma, suudame me paljud oma unistused ellu viia. 

Kolmapäeval pakib Merkuur oma kotid ja liitub Veenusega. Juba mõnda aega tunneb armastuse planeet Veenus end nii hästi, kui võimalik ja on õnnelik Sõnni märgis. Veenus õpetab meid rohkem elu nautima ja hindama igapäevaseid rõõme. Muutma oma elu romantilisemaks. Ükskõik siis, oled sa praegu vallaline või juba kellegagi koos, järgnevad nädalad peaksid tooma su ellu natukenegi rõõmu ja armastust. Tuleb lihtsalt avada oma süda ja lasta armastust oma ellu. Paljud ilusad kohtumised leiavad aset sellel kevadel. 


Millistele tähemärkidele toob aprillikuu esimene nädal kõige rohkem õnne? 

 

 

 

KAKSIKUD

Praegusel ajal tuleb tunnistada, et Kaksikutel läheb väga hästi. Nad suudavad ka teisi nakatada oma hea tujuga. Merkuur ja Jupiter tegutsevad hetkel Kaksikute töö- ja suhete sektoris, tuues talle häid võimalusi kaasa. Kaksikute järele tekib aprillikuu alguses suur nõudlus ja vajadus. Tema plaanid lähevad läbi, tema mõtteid kuulatakse. Ta leiab õiged sõnad, mille abil oma häält kuuldavaks teha ja oma tahtmist saavutada. Ta leiab lahendused kõikidele probleemidele. Planeedid aga omalt poolt saadavad talle head energiat, mille abil ta võib mõned oma unistused ellu viia tingimusel, et ta tegutseb õigel hetkel. 

Järgnevad nädalad toovad Kaksikule palju häid uudiseid ja üllatusi. Mitmed head võimalused on tekkimas, tänu millele saab ta hakata juba suuremaid tulevikuplaane tegema. Tema pingutused kannavad lõpuks ometi vilja ja probleemid kaovad iseenesest. Seejuures antakse talle mõista, et ta ei ole üksi, tal on toetajaid. Ta võib kindel olla oma lähedaste abile. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et teha suuremaid plaane ja olla julgem ning ettevõtlikum. Usaldada rohkem iseennast. Unistada suurelt. Uskuda, et kõik on võimalik. Ta võib rahulikult naeratada, sest elul on tema jaoks järgmisel nädalal palju häid üllatusi varuks. 

 

 

 

LÕVI

Nii häid aegu, kui praegu, tuleb Lõvi elus harva ette. Tundub, et enam paremini minna ei saagi. Planeedid saadavad Lõvile head energiat ning toetavad teda kõikides ettevõtmistes. Aprillikuu esimene nädal algab nii hästi, kui võimalik. Lõvil on kõik trumbid käes ja kõik vahendid olemas, et viia ellu oma suuremaid unistusi. Tähtis on, et ta lõpetaks muretsemise ja probleemide asemel näeks rohkem võimalusi. Et ta ootaks iga päev häid uudiseid, selle asemel, et mõtelda probleemide peale. Tõenäoliselt tekib Lõvi järele suur nõudlus järgmisel nädalal. Tema käest küsitakse nõu, teda vajatakse iga pool. Hea oleks, kui ta ei oleks kitsi ei oma aja ega abiga. 

Ka armastuses toovad planeedid Lõvile õnne ja rõõmu. Kui ta on vallaline, siis oleks hea, kui ta teeb esimese sammu ja läheb oma õnnele vastu. Laseks oma südamel rääkida ja kuulaks oma soove. Kui ta on juba kellegagi koos, peaks omavaheline suhe muutuma veelgi paremaks ja lähedasemaks. Miks mitte organiseerida õhtusöök küünlavalgel. 

 

 

 

SÕNN

Tõtt tunnistades tuleb öelda, et Sõnnile ei meeldi palju üllatused ja ootamatused. Talle meeldib tema igapäevane rahulik elu ilma suuremate sekeldusteta, ta tahab, et kõik oleks nii nagu alati on olnud. Ta mõtleb praktiliselt. Aga kõige ootamatud asjad tulevad sageli suure üllatusena. Tundub, et just see ongi juhtumas Sõnni elus. Aprillikuu esimene nädal soovitab Sõnnil tungivalt oma mugavustsoonist välja tulla. Uraan - muudatuste ja uuenduste planeet - tekitab segadust Sõnni plaanides. Ent see pole sugugi halb, vaid pigem väga hea märk. 

Planeedid ise kaitsevad Sõnni kõige halva eest sellel nädalal tänu Veenusele Sõnni märgis. Tänu sellele on mitmed head võimalused tekkimas. Hea õnn koputab järgmisel nädalal Sõnni ukse peale, tal on väga häid üllatusi Sõnni jaoks varuks. Mitmed head uudised on Sõnni ees ootamas ka töö juures. Ka armuasjades on muutused aset leidmas, sest vallalisi on ees ootamas väga ilusad kohtumised, mis leiavad aset palju varem, kui arvatagi.


Kommentaare ei ole