{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks jaapanlane kulutas 15 000 eurot selleks, et saada koeraks

    foto : unsplash / Kanashi  Tegemist on üllatava uudisega...

 

 

foto : unsplash / Kanashi

 Tegemist on üllatava uudisega, mis ometi on tõsi. Üks Jaapanis elav mees sai kuulsaks sellega, et kulutas oma raha selleks, et osta võimalikult tõelähedane koerakostüüm. 

Kogu oma elu on Toko unistanud koeraks saamisest, seega kulutas ta oma unistuse täitmiseks 2 miljonit jeeni, mis teeb meie rahas 14 700 eurot. Nüüd on Tokost saanud pikakarvaline kolli, kes lõbustab teisi läbi sotsiaalmeedia. 

"Ma olen kogu elu tahtnud olla koer, " ütles Toko oma Youtube kanalis, kus tema videosid on vaadanud juba üle miljoni inimese.  

 

Koerakostüümi valmistamiseks kasutas Toko ühe jaapani kostüümifirma teenust Zeppet'i, kellel läks üle kuu aja, et seda kummalist tellimust täita. Kostüümi valmistamise juures pidid nad tähelepanu pöörama koerte ja inimeste luustiku ehitusele ja tegema kõik, et kostüüm oleks võimalikult tõelähedane. 

Paljudel on raske uskuda, et tegemist ei olegi päris koeraga. Tegelikult aga ei olegi Toko esimene inimene, kelle eluunistus on saada koeraks. New York Post kirjutas oma 2017. aasta numbris, et koeraks saamisest unistab umbes 250 000 ameeriklast. 


Kommentaare ei ole