{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur vanusevahe : mees 58-aastane, naine 31-aastane "Me oleme õnnelikud, meie laps sünnib juba järgmisel kuul!"

  foto : unsplash / Alicia Petresc   Miia on 31-aastane nai...

 

foto : unsplash / Alicia Petresc

 

Miia on 31-aastane naine, kes elab juba kuuendat aastat koos Jaaguga, kes on temast palju vanem - 58-aastane.

"Me saime ühel peoõhtul kokku. Ma polnud kunagi mõtelnud selle peale, et hakata suhtlema endast nii palju vanema mehega, tegelikult ei olnud mul üldse kavas kedagi endale leida, sest tõtt öeldes ei ole mul meestega kunagi kerge olnud, ma olen alati sattunud selliste otsa, kes mind üldse ei austa ja kes on lihtsalt mänginud mu tunnetega. "

Suhte alguses nautisid nad lihtsalt seda, et said koos olla : "Esimestel aastatel me reisisime hästi palju. Käisime mööda välismaad, sõime tihti väljas. Ööbisime nädalavahetustel hotellis. Ja siis mingil hetkel tekkis see igatsus või soov, et võiks lapse saada. Me olime sellest juba tegelikult rääkinud aga Jaak oli pigem sellise mõtlemisega, et ta on liiga vana selleks, et uuesti isaks saada. Et ta sobib rohkem vanaisaks, kui isaks. 

 

 

Aga ühel hetkel muutis see vajadus last saada minu sees liiga suureks. Ja ma pidin paluma, et mu lähedased aitaksid Jaaku veenda. Ma teadsin, et mina üksi ei suuda muuta tema arvamust. Tema ootas, et see tuju läheb mul üle, ta pidas seda lihtsaks kapriisiks. Mu lähedased rääkisid temaga, katsudes teda ümber veenda. Ma tahtsin, et ta saaks lihtsalt aru, et ma saan ka üksi hakkama, kui selleks peakski vajadus tekkima. Sest ta nii kartis oma vanuse pärast, et mis minust saab, kui temaga midagi juhtub. 

Ühel päeval viis ta mu restorani. Tema sõnul oli tal mulle midagi tähtsat öelda. Seal, restoranis, ta siis mulle ütleski, et ta on valmis isaks saama. Meil läks peaaegu aasta enne, kui ma rasedaks jäin. Ma olin selleks ajaks kaotanud juba igasuguse lootuse. Ma olin andnud Jaagule lubaduse, et see ei muutu kinnisideeks ja lapse saamisest ei saa meie ainus jututeema. Ta tundis küll selle vastu natuke huvi aga mitte ülemäära. Kui mul taas päevad algasid, katsus ta mu tuju tõsta ühel või teisel moel. Ja siis ühel hetkel saimegi me oma kaks triipu testil. Jaak oli sama õnnelik, kui mina. Ma olin alati teadnud, et Jaagust saab väga hea isa. Tal tulid lausa pisarad sellel päeval silma. 

 

 

Rasedus läks väga hästi. Mõnikord minult küsiti ja tunti huvi, et kas ma olen oma isaga aga ei midagi muud. Mu lähedased jagasid meie rõõmu ja olid õnnelikud. Me ootama nii väga oma lapse sündi, üks kuu on veel oodata. Ma tean, et ma ei saa rohkem lapsi aga olen siiski õnnelik, et Jaak on minu lapse isa. 

Miia on teadlik, et Jaak ei ole nii noor nagu tema ja selle tõttu võib lapsega tegelemine olla vähemalt esimestel aastatel mehe jaoks väsitavam. 

"Ilmselt pean ma laskma Jaagul vähemalt öösiti magama rahulikult aga kes teab, võib-olla ei nutagi meie laps palju öösel. Ma tean, et selles vanuses ei olegi nii kerge väikese lapsega hakkama saada aga ma olen sellega arvestanud. Vähemalt ma tean, et Jaak mind toetab moraalselt ja rahaliselt nii palju, kui võimalik ega jäta meid maha. Paljud mehed ei ole selleks võimelised. Mina aga võin Jaagu peale kindel olla."



allikas: yahoo

Kommentaare ei ole