{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas keerulisem kevade algus

     Planeetide seis meie pea kohal on muutumas. Võib-olla on ka planeedid otsustanud läbi teha kevadise suurpuhastuse. Kuid...


 

 

 Planeetide seis meie pea kohal on muutumas. Võib-olla on ka planeedid otsustanud läbi teha kevadise suurpuhastuse. Kuidas ka ei ole, uus astroloogiline aasta on kohe algamas. Astroloogias ei alga uus aasta 1. jaanuaril nagu meil vaid algab koos Jäärade ajaga, kuna Jäär on sodiaagiratta kõige esimene märk. Kõik Jäärad loevad ilmselt kannatamatult päevi, mis on jäänud nende sünnipäevani, Neitsid on valmis laskma armastust oma ellu ja Vähid väljuvad talveunest. Kevade algus toob küll head õnne kaasa osade tähemärkide esindajatele, teiste jaoks tõotab järgmine nädal tulla natuke keerulisem. Mõnede tähemärkide esindajatel on raskem harjuda selle muutusega. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus. 

 

 


Milline on planeetide seis kevade alguses? 

Planeetide seis selle kevade alguses on pigem hea kõikide tähemärkide jaoks. Mingeid kosmilise torme pole ette näha. Linnud laulavad ja päike hakkab ennast rohkem näitama. Kevad ongi muutuste aeg. Aga ka taevas, meie peade kohal, on muutused aset leidmas. Pluuto ja Saturn on sisenemas Veevalaja ja Kalade märki esimest korda üle pika aja. See aga toob omadega kaasa paratamatult ka muutusi, millega meil tuleb kohaneda. Kõike seda võimalikult rahulikult ja omas rütmis. Seda enam, et Veenus Sõnni märgis ei taha kiirustamisest midagi kuulda, vastupidi, ta soovitab nautida igat päeva ilma muretsemata. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule kevade algus kõige parem? 

 

 

 

KAKSIKUD

Tuleb tunnistada, et korrale alistumise ja enesedistsipliiniga Kaksikute esindaja just ei hiilga. Pigem on ta võimeline tekitama korralagedust igas olukorras. Nüüd aga ei jää tal muud üle, kui ta peab endale võtma kindla suuna ja seadma endale kindlad eesmärgid. Marss on lahkumas Kaksikute märgist ent jääb ikka veel aktiivseks. Marss jääb Kaksikute märki kuni 26. märtsini, aidates viimasel kõik oma eesmärgid ja plaanid ellu viia tingimusel, et seda teha organiseeritult ja õiges järjekorras. Veel on võimalus midagi muuta, haarata härjal sarvist ja tegutseda, mitte magada seda head võimalust maha. Samas võib juhtuda, et Kaksik praegusel perioodil tunneb lihtsalt suuremat emotsionaalset kurnatust ja väsimust ning mis kõige hirmsam: tõelist motivatsioonipuudust. 

 

 


LÕVI

Lõvi ei ole valmis kevadist suurpuhastust tegema, vähemalt ei vaimusta see mõte teda praegusel perioodil sugugi. Hoolimata sellest peab ta oma elus korra sisse seadma, organiseerima oma asju paremini ning panema prioriteedid kiiremas korras paika. Pluuto on jõudmas Veevalaja märki, jäädes Lõviga opositsiooni, võib juhtuda, et selle tõttu kaotab Lõvi igasuguse motivatsiooni. 

Pluuto Veevalajas paneb Lõvi oma elu üle järele mõtlema, tekitades viimases tunde nagu ei oleks ta seal, kus ta peaks olema. Võib avab ta vanad hingehaavad. See ei ole Lõvi jaoks kõige parem uudis. Õnneks on igal tähemärgil omad nõrgad ja tugevad küljed, mis neil aitavad iga olukorraga toime tulla. Mis puutub uhketesse Lõvidesse, siis on praegu võib-olla õige aeg suunata oma mõtted mujale, mitte võtta asju liiga isiklikult ja lahendada oma suhteprobleemid ära. Selleks, et keerata uus leht, tuleb aga organiseerida oma elu paremini ja vabaneda sellest, mis on üleliigne.

 


Kommentaare ei ole