{ads}

HIDE

Viimased

latest

21. märtsil on taevas noorkuu Jäära märgis, tuues meile kaasa palju häid uudiseid

  foto : unsplash / lenstravelier   Kõik astroloogid on ühe...

 

foto : unsplash / lenstravelier

 

Kõik astroloogid on ühel nõul selles suhtes, et selle aasta märtsis on planeetide energia eriti tugev, tuues meile kaasa muutusi ühiskondlikul pinnal ja mõtteviisides. Praegusel hetkel valitseb meid sama energia, kui Prantsuse revolutsiooni ajal, kuna Pluuto on sisenemas Veevalaja märki (viimati leidis see aset aastal 1789 ). Kui sinu arvates on praegune õhkkond juba piisavalt pingeline ja elektrit täis, siis teisipäevane noorkuu on otsustanud ka oma osa lisada. Uus ajastu on algamas. 


Milline on 21. märtsi noorkuu mõju? 

Noorkuu Jääras on taevas järgmisel päeval peale kevadist pööripäeva ja samal päeval, kui Päike siseneb Jäära märki. Seega kohtub Kuu Päikesega Jäära esimeses kraadis. See muudab selle noorkuu energiat veelgi võimsamaks. See on just see noorkuu, mis aitab sul oma unistusi ja soove täide viia. Taevas ise soovitab meil tegutseda, olla julgem ja ettevõtlikum. Seekordne noorkuu peaks kõiki motiveerima. 

 

 

Teisipäeval ei tähista me ainult kevade algust vaid ärkame ka ise pikast talveunest. Loodus on ärkamas, valgus on tagasi tulemas. Kõik meie ümber motiveerib meid minema edasi, võtma vastu uusi eesmärke ja muutma oma elu paremaks. Kollektiivsed muutused on meid ees ootamas. Midagi on juhtumas. Uued soovid peaksid tekkima. Lootusekiir hakkab paistma. Kõik meie ümber on muutumas. 


Mille poolest seekordne noorkuu on nii tähtis? 

Iga noorkuu ajal on soovitatav võtta aega selle jaoks, et mõtelda, mida sa õieti tahad oma elus ära teha, millised on su soovid ja igatsused. Noorkuu öö on see, mille jooksul kõik sinu soovid ja igatsused võivad täituda tänu Kuu energiale. Teisipäeval on aga õhus midagi veelgi võimsamat, kui lihtne noorkuu energia. Seekordne noorkuu on võimsam, sest kuu aja pärast on taevas teine noorkuu jälle Jäära märgis, millega kaasneb päikesevarjutus. Teiste sõnadega, kõik sinu soovid, mille sa sellel teisipäeval noorkuule usaldad, on veel jõus ka kuu aega hiljem ehk siis Kuu võimas energia ei jäta sind tühjade kätega. Seega unista suurelt. Kõik, mida sa oled igatsenud, võib nüüd täituda. Sa pead ainult teadma, mida sa soovid. Mida sa tegelikult kõige rohkem soovid ja igatsed, et õnnelik olla. Nende kahe noorkuu energia Jääras võib muuta su elu täiesti uueks. 

 

 


Kuidas mõjutab seekordne noorkuu sinu tähemärki? 


Jäär

Mitmed head võimalused on tekkimas. Vii oma plaanid ellu ja ära unusta unistada suurelt. 


Sõnn

Katsu oma peas selgust saada. Võta tempot maha. Tee kevadine suurpuhastus läbi enda sees.


Kaksikud

Su elus on suured muutused aset leidmas. Mitmed kohtumised peaksid tekkima, mis toovad sulle uusi ja häid võimalusi. 


Vähk

Keskendu oma tööasjadele. Tee seda, mis teeb sind õnnelikuks. 


Lõvi

Võib-olla pead sa muutma oma uskumusi. Ole teiste vastu avatum ja siiram, siis paranevad su suhted. 


Neitsi

Ravi oma hingehaavad terveks ja tõuse seejärel nagu fööniks tuhast. 

 

 


Kaalud

Mitmed muutused on su elus aset leidmas. Mõtle oma suhete üle. Ära seo ennast nendega, kellega sa ei tunne ennast hästi. 


Skorpion

Leia tasakaal oma elus. Ole iseenda vastu parem. 


Ambur

Mis sind elus õnnelikuks teeb? Mida sa tegelikult tahaksid? 


Kaljukits

Hoolitse rohkem enda eest. Oma juurtest leiad sa jõudu ja tuge. 


Veevalaja

Ära põgene oma kohustuste eest. 


Kalad

Ole enesekindlam, õpi tundma oma tõelisi soove ja igatsusi. Kui sa ise usud, siis su unistused täituvad.

Kommentaare ei ole