{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kevade algus toob suurt õnne kaasa kolme tähemärgi esindajatele

Ja ongi kevade alguseni jäänud ainult loetud päevad. Ilusad ilmad ei ole enam kaugel, see toob kaasa aga rõõmu ja teotahet. Planeetid...

Ja ongi kevade alguseni jäänud ainult loetud päevad. Ilusad ilmad ei ole enam kaugel, see toob kaasa aga rõõmu ja teotahet. Planeetide seis on praegusel hetkel väga hea. Eriti kolme tähemärgi esindajate jaoks. 


Mida toob meile kaasa järgmine nädal? 

Peale pikka talve on planeetide energia muutumas. Juba esmaspäeval jõuab päike Jäära märki. Kohe peale seda on taevas Noorkuu samuti Jäära märgis. Mõlemad taevakehad - öö ja päeva omad - soovitavad meil viia lõpuks ometi oma eesmärgid ellu ja tegutseda parema tuleviku nimel. Uus ajastu on algamas, tuues kõigile kaasa võimaluse vabastada end kõikidest kahtlustest ja muredest, ning alustada uut ja paremat elu. Kõige tähtsam on olla ambitsioonikam ja unistada suurelt. 

foto : unsplash / Warren Wong

 

 

Saabuv kevad muudab meid loomingulisemaks, pannes kujutlusvõime tööle. Kevad soovitab meil otsida uusi võimalusi, uusi lahendusi ja olla piisavalt ettevõtlik, et teha esimene samm. See, mis on tundmatu, võib teinekord hirmu tekitada ja tunduda liiga stressirohke, ometi tänu sellele tekivad jälle uued võimalused. Veenus siseneb Sõnni märki ja soovitab meil nautida rohkem elu. Unusta korrakski kõik oma mured ja naudi. Armastuse planeet Veenus sodiaagi kõige sensuaalsemas tähemärgis on otsekui armastuseavaldus planeetide poolt. Aeg on õppida ennast paremini hindama ja väärtustama. 


Millistele tähemärkidele toob kevade algus kõige rohkem õnne kaasa? 

 

 


Kevade algus toob kõige rohkem õnne AMBURILE

Kevade algus tähendab ka seda, et Päike on tagasi tulemärgis ehk siis Jäära märgis. See on hea uudis kõikide tulemärkide jaoks, isegi Lõvid peaksid saama oma osa heast õnnest. Kõikide märkide järgi tundub aga, et Amburile saab seekord osaks suurem õnn, kui teistele tulemärkidele. Kevade algus peaks tema jaoks tulema täis häid uudiseid ja üllatusi. Kuna ka hea õnne planeet Jupiter viibib hetkel Jäära märgis, ei suuda miski Amburit enam peatada. 

Amburi hea tuju nakatab ka teisi. Kevade alguses peaks üks üllatus järgnema teisele. Päike ja Jupiter soovivad Amburile ainult parimat. Tänu sellele peaksid mitmed head võimalused tekkima. Elu muutub korraga väga ilusaks. Väga hea periood on Amburi elus algamas. 

 

 


Kevade algus toob armastust NEITSILE

Ainuüksi romantikast rääkimine ajab Neitsi põgenema. Tema eelistab palju rohkem seda, mis on seotud loogika ja mõistusega. Suur tunnete möll ja emotsionaalsus ei ole tema rida. Ent ometi, mõnikord muutub ka tema. Kevade alguses võibki tekkida tunne, et Neitsi on raske ära tunda. Korraga muutub ta romantiliseks. Kõike seda tänu Veenusele Sõnni märgis, mis mõjub nagu palsam Neitsi hingele. Tänu sellele suudab Neitsi võtta elu rahulikumalt ja lõpetada see pidev muretsemine. 

Ilmselt üllatab see ka Neitsit ennast. Tavaliselt on ta harjunud olema diplomaatiline igas olukorras ning arutama intelligentselt, nüüd aga mässib armastuse planeet ta ümber sõrme, muutes Neitsit palju tundlikumaks ja emotsionaalsemaks. Teiste sõnadega toob kevade algus Neitsi ellu palju rõõmu ja armastust. Neitsi on lõpuks ometi valmis oma kaaslast ära kuulama ja olema mõistvam ning hoolivam teise vastu. Kui ta on juba kellegagi koos, peaks ta suhe muutuma palju lähedasemaks. Kui ta on vallaline, võib eesolev kevad tuua ta ellu õnne ja armastust. 

 

 


Kevade algus viib ära kõik KAALUDE probleemid ja mured 

Märtsikuu algus ei olnud Kaalude jaoks kõige parem. Mõned halvad uudised tulid, kõik ei läinud tema soovide ja ootuste kohaselt ja üldse tundis ta rohkem masendust ning muret, kui rõõmu. Ta pidi kiiresti lahendama mõned probleemid ja tundis oma südames rahutust. Kõik need probleemid tekitasid temas suurt stressi. Õnneks on olukord nüüd muutumas. 23. märtsil jõuab Pluuto Veevalaja märki, viimane kord leidis see aset ei vähem ega rohkem, kui 246. aastat tagasi. Pluutol läheb 246. aastat selleks et teha sodiaagirattale tiir peale. Pluuto siseneb Veevalaja märki 23. märtsil, kuhu ta jääb 21. aastaks. Otse loomulikult toob see kaasa suuri muutusi. Viimane kord näiteks leidis sellel ajal aset Prantsuse revolutsioon. Ent Kaalude jaoks on see pigem hea uudis, sest Pluuto viib enesega kaasa kõik tema probleemid ja mured. 

Kaalud on seotud revolutsioonilise energiaga, Pluuto aga toob kaasa muutusi. Veevalaja märki jõudes on Pluuto energia pigem positiivne, sest Veeevalaja on õhumärk, kes soovib Kaaludele ainult head. Noorkuu Jääras aitab Kaaludel alustada oma elus uut peatükki, mis tõotab tulla üsna hea. Mitmed head uudised on tema poole teel.

Kommentaare ei ole