{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste sodiaagimärkide esindajad saavad rikkaks eesoleval kevadel

foto : unsplash / Tessa Rampersad     Planeetidel on varuks...

foto : unsplash / Tessa Rampersad
 

 

Planeetidel on varuks häid uudiseid osade tähemärkide esindajatele. 

Ühele neist toovad planeedid kaasa palju häid võimalusi, tänu millele suudab ta parandada oma majanduslikku seisu märkimisväärselt.


SÕNN

Väga hea uudis on ootamas ees kõiki neid, kes on sündinud Sõnni tähtkujus. Kevad ei ole enam kaugel, kevadel aga naeratab suur rahaõnn Sõnnile. Väga hea periood on tema elus algamas, kõikide märkide järgi peaks Sõnn sellel kevadel saama suurema summa raha. 

Planeedid ise saadavad kevadel Sõnnile head õnne, millele tänu võib ta hakata juba suuremaid plaane tegema. Kõik tema ettevõtmised peaksid õnnestuma ning talle suurt kasumit sisse tooma. Tõenäoliselt viib ta ellu ka kõige suuremad eesmärgid ja plaanid. Ta saab tasu kõikide oma pingutuste ja vaevanägemise eest ning võib lõpetada muretsemise oma tuleviku pärast. Eesolev kevad tuleb väga ilus vähemalt Sõnni jaoks. 

 

 


Kevad ei too õnne ainult Sõnnidele. Ka teiste jaoks on häid uudiseid varuks. 


LÕVI

Kõiki Lõvi märgi esindajaid on ees ootamas kiire ja tegus kevad, mis peaks talle tooma palju rõõmuhetki, hoolimata mõningatest raskustest. Lõpuks ometi hakkab tema majanduslik seis paranema, kõikide märkide järgi pakutakse talle paremat palka või paremat ja tasuvamat töökohta. Tema edu äratab kadedust. Samuti võib ta leida ootamatult häid võimalusi investeerimiseks, millele tänu ta paari aasta pärast rikkaks võib saada. Kõige tähtsam, et ta ise oleks julge ja ettevõtlik ning kuulaks oma sisemist häält, mis juhatab ta õiges suunas. Tema sissetulekud hakkavad kasvama ja tänu sellele on teda ees ootamas väga ilus kevad. 

 

 


KALAD

Kalade märgi esindaja viib oma unistused eelseisval kevadel ellu. Kõik tema ettevõtmised ja plaanid õnnestuvad. Isegi, kui tal tuleb selleks oma mugavustsoonist välja tulla, leiab ta võimalused, kuidas oma sissetulekuid parandada ning saavutab edu lühikese ajaga. Kõikide märkide järgi peaks ta saama ootamatust kohast suurema summa raha. Hea oleks, kui ta haaraks kinni kõikidest headest võimalustest ja oleks ettevõtlikum ning julgem, et paigutada oma raha targalt ja panna see kasvama. Tänu sellele on teda ees ootamas üle ootuste hea kevad.

Kommentaare ei ole