{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 7. märtsil särab taevas selle talve viimane täiskuu

foto : unsplash / Alexander Andrews      Teisipäeval, 7. mä...

foto : unsplash / Alexander Andrews

 

 

 Teisipäeval, 7. märtsil, särab taevas selle talve viimane täiskuu. 

Päevad lähevad taas pikemaks, päike näitab ennast üha rohkem ja kui kalendrit vaadata, siis ei olegi kevad enam väga kaugel. 

Seekordne täiskuu leiab aset Neitsi märgis ning soovitab meil teha enne kevade algust teha läbi oma elus suurpuhastus kõiges, mis puudutab elu, harjumusi, sõpru ja muresid. Täiskuu aeg on kõige parem periood selleks, et vabaneda kõigest sellest, mida sa enam ei vaja ja mis sind asjatult koormab. Ja kui sa tahad, et hea õnn sind maha ei jäta, pead sa vabanema kõigepealt halvast ja üleliigsest. Alusta oma riidekapist ja lõpeta oma peas olevate probleemidega. 

Neitsi energia aga aitab meil paremat kontakti leida nendega, kes teevad meile head nii vaimselt, kui füüsiliselt. 

 

 

Praegu on käimas Kalade aeg, Kalad on aga seotud kõigega, mis puudutab intuitsiooni ja spirituaalsust. Katsu luua kord oma igapäevases elus, tervises, tööasjades ja vaata üle, mida sa saaksid paremini teha, paremini organiseerida ja planeerida. 


Kuidas mõjutab 7. märtsi täiskuu aga sinu tähemärki? 

 

Jäär

Üks ootamatu muudatus võib aset leida töö juures, kõikide märkide järgi on sinu elus algamas uus ja parem ajajärk. Tõenäoliselt usaldatakse sulle ühe tähtsa projekti läbiviimine. Või pakutakse sulle paremat töökohta.


Sõnn

Viimasel ajal ei ole kõik läinud nii nagu sina seda oleksid soovinud, nüüd õnneks hakkab olukord paranema. Seekordne täiskuu peaks sulle tooma head õnne, häid uudiseid ning täitma su südame rõõmuga. 

 

 

 

Kaksikud

Tõenäoliselt on sul raske leida tasakaalu oma elus praegusel hetkel. Sa ei tea, kas sa peaksid sukelduma oma töösse, mis aitaks sul unustada eraeluga seotud probleeme või hoolitsema oma vaimse tervise eest. Märtsikuu ei aita sul olukorras selgust saada, sest üks ootamatu uudis võib kõik su plaanid pahupidi pöörata. 

 

Vähk

Selle täiskuu ajal oled sa see inimene, kelle käes kõik tulevad nõu ja abi küsima. Ära siis ole kitsi ja aita neid, kes abi vajavad. 

 

Lõvi

Piira natuke oma kulutusi mõneks ajaks, ära ela üle oma võimete. Katsu selgusele jõuda, mille alla su raha kulub. 

 

Neitsi

Seekordne täiskuu leiab aset sinu märgis ja tähendab seda, et sinu elus on algamas uus ajajärk. Viimastel kuudel on sul olnud tunne, et su asjad ei liigu, nüüd hakkavad aga uued tuuled puhuma, tuues sulle kaasa häid võimalusi. 

 

Kaalud

Sa pead tunnistama, et oled väsinud ja kurnatud. Sa oled väsinud kõigest sellest, mis sind kurnab nii emotsionaalselt, kui füüsiliselt. Õnneks tuleb seekordne täiskuu sulle appi ning viib minema kõik selle, mis sind koormab.

 

 

 

Skorpion

See täiskuu ravib sind terveks su kõige suurematest hingehaavadest. Sa pead õppima ennast paremini kaitsma ja samuti paremini suhtlema teiste inimestega. 

 

Ambur

Au ja hiilgus ei ole enam kaugel. Mitmed uued võimalused on tekkimas, mis aitavad sul parandada oma majanduslikku seisu märkimisväärselt. 

 

Kaljukits

Aeg on tulla oma mugavustsoonist välja, olla julgem ja ettevõtlikum. Sa võid olla emotsionaalsem, selles pole ka midagi imelikku, sest käimas on Kalade aeg. Praegu on aga kõige parem aeg tegutsemiseks - vii oma eesmärgid ellu, täiskuu energia aitab sind. 

 

Veevalaja

Selle täiskuu ajal võivad lained sul üle pea kokku lüüa, tõenäoliselt oled sa palju emotsionaalsem ja tundlikum. Ära hakka asju üle dramatiseerima vaid võta seda kui midagi vajalikku, mis aitab sul pärast ennast paremini tunda. 

 

Kalad

Täiskuu toob su ellu armastust ja paneb sind nägema elu läbi roosade prillide. 

 

Ära unusta viia ka oma unistusi ellu tänu täiskuu energiale! 

 

 

 

 

Foto : unsplash


 
Täiskuu energia võib sulle väga palju head kasu tuua, kui sa tead, kuidas seda õieti kasutada. Täiskuu energia võib tõsta sinu enda positiivse energia taset ja aktiveerida mõningaid emotsioone.

Täiskuu toob endaga alati kaasa suure koguse energiat ja järelikult on oluline rahulikuks jääda. Vastasel juhul ei ole täiskuul mingit positiivset mõju sulle.

Kõik mis leiab aset täiskuu ajal sinu kehas, hinges ja peas - võimendub ja mitmekordistub.  Kui sa oled natuke vihane, siis muudab see sind veelgi vihasemaks. Kui sa oled õnnelik, muudab see sind veelgi õnnelikumaks. Täiskuu energia on väga võimas ja sul ei ole vaja teha muud, kui anda talle hea suund kätte.

Alljärgnevad Feng Shui viis nõuannet aitavad sind kahel päeval enne ja kahel päeval pärast täiskuud kasutada seda energiat korralikult.


Mõtle positiivselt

Positiivne mõtlemine on alati oluline, eriti oluliseks muutub see aga täiskuu ajal. Aga ära lasku liialdustesse, sest nagu öeldud, täiskuu ajal võtab kõik suuremaid võimeid - sellepärast su positiivsed mõtted võivad tuua rikkalikumaid tulemusi, kui sa kunagi lootagi oled osanud!

Piisab sellest, kui sa suudad olla positiivne vähemalt viie minuti jooksul päevas. Mõtle sellele, mille üle tänulik olla, mõtle asjadele, mis sind õnnelikuks teevad, mõtle inimestele, keda sa armastad. Või siis jaluta metsas ja imetle looduse ilu ning võlu.



Lase oma kujutlusvõimel rännata

Kujuta ette, mis juhtuks, kui kõik su unistused täituksid! Täiskuu on ideaalne hetk selleks, et uskuda unistustesse. Mõtle oma soovidele ja unistustele ning pane nad paberile kirja. Lisaks sellele võid sa kasutada seda suurt positiivset energiavoolu, et kirjutada oma unistuste nimekiri asjadest, mida sa sooviksid saada või teha.

Kirjuta nad üles väikesele värvilisele paberilehele ja kinnita see leht kuskile, kus sa seda näha võid. Mida rõõmsamad on paberi värvid, mida värvilisem ta on - seda parem. Iga hetk, mil sa oma eesmärkidele mõtled, aitab see sul palju rutem neid ellu viia ja seda suuresti tänu kuu energiale.


Mediteeri

Sa võid mediteerida üksi või teistega koos. Täiskuu toob endaga kaasa palju energiat, meditatsioon on hea vahend, mis aitab rahulikuks jääda.




Saada head energiat neile, kes seda vajavad

Kui suurem energialaine on möödas, saada selle energia kaudu oma sõpradele, lähedastele, kolleegidele ja isegi võõrastele vabandusi, kui sa oled nende vastu eksinud või häid soove, mida sa tahaksid neile edasi anda.

Saada head ja rahustavat energiat neile inimestele, kes kannatavad, kellel on nälg, kes kannatavad sõja all... Ja ära unusta, et sinu poolt saadetud energia peab tulema südamest.

Hoia end tagasi

Väldi tülitsemist, konflikte, vaidlusi ja vihastamist. Täiskuu on ideaalne hetk, et olla vait, leida rahu ja lasta mõningatel asjadel minna. Hinga sügavalt sisse ja andesta neile, kes sind on reetnud või petnud.

Kui sa ei suuda jätta rääkimata mõnest olulisest asjast, pinguta siis vähemalt nii palju, et tee seda hiljem - kaks päeva peale täiskuud. Sest kõik, mis leiab aset täiskuu ajal, on alati liiga palju üle võimendatud. Seega, katsu säilitada hingelist tasakaalu ja hoia oma head energiat.


 


Kommentaare ei ole