{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märtsikuu algab väga hästi kolme tähemärgi esindajate jaoks

foto : unsplash / Joe Caione      Märtsikuu esimesed päevad...

foto : unsplash / Joe Caione

 

 

 Märtsikuu esimesed päevad peaksid tooma kaasa palju häid üllatusi, mis peaks tegema rõõmu paljudele. 

Ja ongi märtsikuu kätte jõudnud, tuues  kevade meile natukene lähemale. Kevadine pööripäev leiab küll aset alles 21. märtsil aga planeetidel on meile häid üllatusi varuks juba varem. Tasapisi hakkab ümbritsev õhkkond muutuma paremaks ja kergemaks. Tõenäoliselt teeb see kõigile rõõmu, sest kes ei igatseks kevade soojuse ja päikesevalguse järele. Märtsikuu esimene nädal toob aga suuremat õnne kolme tähemärgi esindajatele. 

 

Milline on planeetide seis märtsikuu alguses? 

Õhus on armastust.  Terve selle nädala hoiavad armastuse planeet ja õnne planeet käest kinni ja laulavad meile serenaadi. Omavahelised suhted peaksid muutuma paremaks ja lihtsamaks. Veenuse ja Jupiteri liit toob paljudele õnne eelkõige armastuses. Õhkkond peaks olema sellel kuul eriti romantiline. Marss Kaksikutes lisab ka oma osa ja toob meile häid võimalusi kaasa, aidates õigel hetkel tegutseda ning viia oma unistused ellu. 

 

 

Sama kehtib ka Merkuuri ja Saturni kohta. Mõlemad planeedid soovitavad meil elu nautida. 7. märtsi täiskuu toob paneb meid mõtlema aga oma isiklike soovide ja unistuste peale. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob märtsikuu algus suuremat õnne? 


AMBUR

Planeedid soovivad Amburile praegu ainult head. Kõige optimistlikumat tähemärki on ees ootamas mitmed head uudised. See nädal toob Amburile põhjust säramiseks. Planeedid ise kannavad teda kätel. Midagi erakordset on kohe-kohe juhtumas. Üks taevane kingitus, mille Ambur peaks lähipäevil saama ja mis peaks talle tegema väga suurt rõõmu. Võib-olla on tegemist armastusega, võib-olla puudutab see uudiseid tööasju. Seda ei oska keegi ette öelda. Kindel on aga see, et üks Amburi unistustest on täitumas. 

 

 

 

JÄÄR

Jäära jaoks peaks terve märtsikuu tulema parem, kui teised kuud. Praegusel hetkel peaks ta saama ühe hea uudise teise järel. Planeedid ise vaatavad Jäära peale heatahtliku pilguga. Väga hea periood on tema elus algamas, mis peaks talle tooma palju häid üllatusi. Kõik on võimalik, tema suurimadki soovid võivad täituda, sest Veenus ja Jupiter on tema märgis. Kui sa tahad täpsemalt teada, mida see tähendab, siis pole mõtet hakata oma pead sellega vaevama. Kõike võib juhtuda, mis teeb Jäära õnnelikuks praegusel hetkel. Armastuse pärast pole tal vaja muretseda. Töö juures peaks ta saama häid uudiseid. Ja kõige tipuks naeratab talle rahaõnn. Lõpuks ometi peaks tema majanduslik seis paranema ja ta saab hakata juba suuremaid plaane rahulikuma südamega tegema. 

 

 


SÕNN

Viimased nädalad ei ole Sõnni jaoks olnud kõige paremad. Ta on pidanud oma elu üle mitmeid kordi järele mõtlema. Ta on tundud nii vaimset, kui füüsilist väsimust. Õnneks on olukord nüüd lõpuks ometi muutumas. Merkuur ja Saturn Kalade märgis aitab tal end paremini tunda. Praegu on kõige parem hetk selleks, et nautida oma elu. Päike ja Uraan Sõnni taevas toovad Sõnnile aga head energiat, tänu millele Sõnn leiab oma hingerahu tagasi. Ja tänu sellele jäävad mitmedki draamad ära. Kõik muutub selgemaks ja lihtsamaks tema elus. Sõnn hakkab nägema kõike oma elus paremas valguses. Ja see pole veel kõik. Planeedid on otsustanud Sõnnile teha ka häid üllatusi. Mitmed head võimalused on tekkimas. Üks olukord peaks leidma lõpuks ometi lahenduse. Mitmed head uudised on samuti tema poole teel.


Kommentaare ei ole