{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkidega Jäärad ei klapi?

  Jäärad on üsna tormakad ja käituvad sageli mõtlematult, tänu sellele ei sobi nad kõikide tähemärkidega. Jäär on sodiaagirat...


 

Jäärad on üsna tormakad ja käituvad sageli mõtlematult, tänu sellele ei sobi nad kõikide tähemärkidega.

Jäär on sodiaagiratta esimene märk, lisaks sellele on ta tulemärk. Ta ei ole just kõige paindlikuma iseloomuga. Ja sellel on ka oma põhjus, sest ta ärritub kergesti, on väga kangekaelne ja alati valmis tegutsema. Ta tahab kogu aeg olla tegevuses, niisama istumine ei sobi talle. Mõnikord võib ta käituda täiesti mõtlematult ja tormata ilma hetkegi ootamata. Ja tänu sellele tõmbab ta endale probleeme kaela.

On neid, kes saavad temaga hästi läbi ja on teisi, kellega läbikäimine sellise inimesega võib väga palju haiget teha. Näiteks Kaalud ja Jäär on küll täiesti vastandid aga tegelikult sobivad nad väga hästi kokku. Nagu öeldakse, vastandid tõmbuvad ja täiendavad teineteist. Tänu Jäärale hakkavad Kaalud tegutsema ja esitama endale vähem küsimusi, Kaalude märgis sündinu aga aitab Jääral taltsutada oma kirglikku loomust. Jäär ei ole aga ühel nõul kõikide inimestega, kaugel sellest! 

 


Kellega Jäärad ei sobi? 

Osade tähemärkidega ei sobi Jäärad üldsegi mitte. Näiteks nagu Kaladega. Kalade märgis sündinu käitub alati läbimõeldult, ta on oma loomuselt hästi kannatlik ja emotsionaalne, kes elab suures osas oma unistuste maailmas.... Jäära jaoks hingeseisundid ei ole mingi tähtsusega. 

Ka Jäära ja Vähi vahel ei saa midagi olla, sest Vähk on samuti liiga emotsionaalne ja võtab kõike isiklikult. 

Ka Kaljukits ei sobi Jääraga, sest Kaljukitsel on ka väga tugev isiksus ja nende kahe vahel oleks kogu aeg konfliktid ja sõnavahetused.

Foto : unsplash / Léa Dubedout

 

Kommentaare ei ole