{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jäärade aeg toob head õnne kolme tähemärgi esindajatele

  foto : unsplash / Claud Richmond   Päike on jõudnud Jäära...

 

foto : unsplash / Claud Richmond

 

Päike on jõudnud Jäärade märki ja sellega on alanud uus astroloogiline aasta. Planeetide energia meie ümber on muutumas. Jäär on tulemärk, keda sümboliseerib julgus ja ettevõtlik vaim. Jäärade aeg saab alguse samal ajal koos aastaaja vahetusega. Talv, mille jooksul loodus magas, on läbi saamas, kevad on kätte jõudmas ja loodus ärkamas. Praegu on õige aeg seada endale uued eesmärgid, teha plaane eesolevaks kevadeks ning haarata kõikidest headest võimalustest kinni. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob Jäärade aeg kõige rohkem õnne kaasa? 

Tervelt kolme tähemärgi esindajaid on ees ootamas väga hea kevad, mis peaks neile tooma häid uudiseid ja üllatusi igal sammul. 

 

 


Jäär

Palju õnne sünnipäevaks! Jäärade aeg on käes, tuues sulle head õnne kaasa. Raputa talveväsimus endast maha, kääri käised üles ja vii oma eesmärgid ellu. Planeedid toetavad sind kõikides ettevõtmistes. Kalade aeg võis panna sind unistama, nüüd on aga kätte jõudnud aeg viia oma unistused ellu. Mitmed head võimalused on tekkimas, ära maga oma head õnne maha. Kõik, mida sa tahad, on sinu käeulatuses. 


Neitsi

Lõppenud Kalade aeg aitas sul tegeleda rohkem oma lähedastega ning hoolitseda iseenda eest, Jääral on aga sinu jaoks hoopis teised kavatsused ja plaanid. Kui sa tahad oma plaane ja unistusi ellu viia, pead sa kuulama oma sisemist häält ning hoidma silmad ja kõrvad lahti, sest elu saadab sulle märke, mis juhatavad sind õigele teele. Usu iseendasse, usu oma unistustesse ja kõik läheb hästi. Ära mine vooluga kaasa, ära tee nii nagu teised, järgi oma südame häält ja sa leiad kõik võimalused, mida sa otsid. 

 

 


Veevalaja

Jäärade aeg aitab sul leida oma teed, tuues sulle kaasa mitmeid häid võimalusi. Suhtlemine on selle kevade võtmesõna, sest tänu oma tutvustele võid sa jõuda väga kaugele elus. Mitmed head uudised on sind ees ootamas. Ära unusta viia oma plaane ellu. Üks väga mõjuvõimas isik ulatab sulle oma abikäe. Sellel kevadel peaksid sa saama ka suurema summa raha. 


Jäärade ajal on planeetide energia eriti tugev ja võimas. Praegu on kõigil võimalus oma unistusi ellu viia ja muuta oma elu paremaks. Selleks tuleb aga mõtelda ja tegutseda. Planeedid aitavad sul oma plaane ellu viia, eriti juhul, kui ka sina oled sündinud tulemärgi all. Ära lase seda head võimalust käest.

Kommentaare ei ole