{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 21. märtsil on taevas noorkuu Jäära märgis, tuues kõigile head õnne kaasa

foto : unsplash / Rita     Järgmisel päeval peale kevadist ...

foto : unsplash / Rita

 

 

Järgmisel päeval peale kevadist pööripäeva ja paar päeva enne seda, kui Pluuto jõuab Veevalaja märki, on 21. märtsil taevas noorkuu Jäära märgis, tuues meile kaasa head energiat. 

Kevadise pööripäevaga algab uus astroloogiline aasta koos sodiaagiratta esimese märgi Jääraga, kuna astroloogia käib kuukalendri järgi. 

See uus aasta toob meile võimaluse teha oma elus uus algus. Unusta kõik see, mis juhtus eile või kunagi varem. Keskendu oma tulevikule. Vii oma plaanid ja unistused ellu. 

Hoidke oma silmad ja kõrvad lahti, sest seekordne noorkuu näitab sulle seda, mida tulevikul sinu jaoks varuks on. 

Noorkuu hea energia motiveerib ilmselt paljusid viima oma poolelijäetud plaanid ellu. Kasuta seda head perioodi ära, sest paari päeva pärast planeetide energia muutub. Neljapäeval, 23. märtsil ehk siis paar päeva peale noorkuud, on Pluuto (uuestisünni ja surma planeet) sisenemas Veevalaja märki esimest korda üle 200. aasta, seega on tegemist tähelepanuväärse sündmusega. 


Millist mõju avaldab seekordne noorkuu sinu tähemärgile? 

 

 

 

Jäär

Head uudised ei jää tulemata. Sa oled selle igati ära teeninud. Sa oled jätnud hea mulje kõikidele, kellega sa oled kokku puutunud. Selle tõttu ei maksa sul üllatuda, kui korraga hakatakse sulle tegema väga häid koostööpakkumisi. 

 

Sõnn

Kevad on kätte jõudnud. Tõenäoliselt paneb see sind unistama. Hea oleks, kui sa kirjutaksid kõik oma mõtted ja suured ideed üles, sest kunagi ei tea, kuhu miski asi sind viia võib. Mõni hea mõte võib tekkida keset ööd. Ja mõned sellised mõtted võivad olla kuldaväärt. 

 

Kaksikud

Millegipärast tõmbab sind praegusel ajal rohkem kui kunagi varem sellise töö poole, mis nõuab intellektuaalset lähenemist. Sa tahad kasutada oma teadmisi ära ja panna ennast proovile. Praegune periood on hea ka selleks, et minna edasi õppima või õpetada ise. 

 

Vähk

Peale noorkuud võid sa tunda suurt insipiratsiooni. Selle jaoks, et oma plaane ja unistuse aga ellu viia, tuleb sul oma mugavustsoonist välja tulla. 

 

 

 

Lõvi

Seekordne noorkuu toob sulle kaasa võimaluse muuta oma suhteid paremaks nendega, kes on sulle kallid. Unusta oma reserveeritus, ole vahetu ja siiras. Lähedased inimesed on need, kes annavad sulle jõudu. 

 

Neitsi

Sa igatsed millegi muu järele. Võib-olla tahaksid sa ametiposti vahetada. Võib-olla igatsed uute väljakutsete järgi. Võib-olla tahaksid sa avastada uusi silmapiire. Mõned sinu unistustest võivad järgnevate kuude jooksul täituda. 

 

Kaalud

Sa pead võtma asju rahulikumalt edaspidi ja ilma, et sa muretseksid nii palju asjade pärast, mis pole seda väärt. 

 

Skorpion

Pluuto on sisenemas sinu neljandasse majja, mis puudutab sinu suhteid lähedastega. Võib-olla muudad sa arvamust nii mõnegi asja suhte ja avad end rohkem neile, kes on sinu jaoks tähtsad.

 

Ambur

Mitmed head võimalused on tekkimas, ära maga neid maha. Noorkuu energia aitab sul oma unistusi ellu viia.

 

 

 

Kaljukits

Kevad peaks tooma su ellu ühel või teisel moel armastust, rõõmu ja õnne. Mitmed ilusad kohtumised peaksid sind ees ootama. 

 

Veevalaja

Sa vajad aega iseenda jaoks selleks, et laadida oma emotsionaalsed patareid täis. Võta aega iseendale ja puhka, alles siis leiad sa jõudu, et viia oma eesmärgid ellu. 

 

Kalad

Mõned uued ideed võivad sulle tekkida, mis tõotavad parandada su majanduslikku seisu ning ostujärge. 



Kommentaare ei ole