{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on kõige uudishimulikumad tähemärgid?

    foto : unsplash / Chase Clark Millised tähemärgid on kõi...

 

 

foto : unsplash / Chase Clark

Millised tähemärgid on kõige uudishimulikumad? Kes on need, kes huvituvad kõigest? Kes tahavad kõike kohe teada saada? Tõenäoliselt on vähesed Kaljukitsed viitsinud avada seda artiklit ja seda teatud põhjusel. Nimelt ei ole Kaljukitsed absoluutselt uudishimulikud. 

 


12. Kaljukits

Uudishimulike tähemärkide edetabelis on Kaljukitsed kõige viimasel kohal, tehke mida tahate ja öelge, mida soovite aga nii see on. Kaljukitse lihtsalt ei huvita. Tal pole absoluutselt mitte midagi teiste asjadega peale hakata, see pole tema rida. Teda huvitab üksnes tema enda elu ja kõik. 

 

11. Sõnn

Ainsad valdkonnad, mille suhtes Sõnnid mõningast uudishimu välja näitavad on toit ja armastus. Kõik muu teda ei huvita, ta elab oma mugavustsoonis, klapid peas, ei näe ega kuule, sest teda lihtsalt ei huvita muu. 

 

10. Jäär

Jäärad on tegusad ja energilised, natuke liiga lapsikud mõnikord selle jaoks, et olla uudishimulikud. Ja kui ta tormabki ihu ja hingega mingit unistust täitma, siis teeb ta seda konkurentsivõimest ja võistlusvaimust, mitte uudishimust. 

 

 

9. Kalad

Ei saaks öelda, et ta üldse pole uudishimulik aga probleem seisneb hoopis selles, et selleks, et olla uudishimulik, tuleb olla natukenegi tähelepanelik. Vaimne side ja emotsionaalne ühendus ei kuulu sinna alla.

 

 

8. Lõvi

Lõvil on liiga palju tegemist omaenda isiksusega, ta ei näe erilist mõtet selleks, et minna mujalt meelelahutust otsima. Tema eelistab olla ise teiste uudishimu objektiks.  

 

 

7. Vähk

Vähi tähtkujus sündinud inimesed näitavad uudishimu välja valikuliselt. Nad huvituvad oma perest ja müstikast. Näiteks sinu Vähi tähtkujus sündinud tädi ilmselt jälgib kõike, mida sa sotsiaalvõrkudes teed, samal ajal kõrvalt uurib ta, mis müstika maailmas uut on.



6. Skorpion

Skorpion on hästi kursis sellega, kuidas ühiskonnas võimuvõitlus käib ja kuidas tugevamad peale jäävad. Nii teab ta, kuidas käituda juhul, kui keegi peaks talle halba soovima. Ikkagi mingit sorti uudishimulikkus. 

 

 

5. Neitsi

Neitsi on väga hea vaatleja ja analüüsija. Teda huvitavad eriti inimesed, kes teda ümbritsevad. Lisaks on ta piisavalt diskreetne ega jäta midagi kahe silma vahele.

 

 

4. Veevalaja

Veevalaja on kõigiga ühenduses, talle meeldib olla selline originaalne ja imelike huvidega inimene. Tema uudishimu on piiritu: mida imelikum ja kummalisem lugu on, seda parem. 

 

 

3. Kaalud

Kuidas ta saakski õiglust mõista teiste üle, kui ta ei tea kõiki detaile ja kui ta ei topiks oma nina kogu aeg teiste asjadesse? Teda huvitavad ainult draamad.

 

 

2. Ambur

Amburi jaoks on elu üks suur seiklus, mille jooksul ta tahab kõike ise läbi proovida. Ka siis, kui see peaks olema ohtlik. Tegelikult siis kindlasti, kui tegemist on millegi ohtlikuga. Ta on hästi uudishimulik kõige suhtes.

 

 

1. Kaksikud

Tõeline draama Kaksiku jaoks on see, et tal on ainult üks elu. Ja tal pole piisavalt aega selleks, et kõike teada saada ja kõigest aru saada, see tõsiasi kurvastab teda üle kõige. 

 

 

Allikas: Elle.fr

 


 

Kommentaare ei ole