{ads}

HIDE

Viimased

latest

21. märtsi noorkuu Jääras toob kõigile head õnne kaasa

foto : unsplash / Dayne Topkin     Uus astroloogiline aasta...

foto : unsplash / Dayne Topkin

 

 

Uus astroloogiline aasta on algamas : 20. märtsil 2023. aastal leiab aset kevadine pööripäev, samal päeval algab ka uus sodiaagiring, sest Päike on sisenemas Jäära märki. 21. märtsil leiab Jäära märgis aset ka uue päikesetsükli kõige esimene noorkuu, mis algab kevadel ja lõppeb talve viimasel kuul. 


Mida on meie jaoks varuks 21. märtsi noorkuul? 

Seekordne noorkuu toob meile kaasa palju head õnne. Kuu ei ole üksi Jäära märgis, teda ümbritsevad Päike, Merkuur, Jupiter ja Neptuun. Neptuun sümbiliseerib toetust, Merkuur intelligentsust ja Jupiter head õnne. Selle tõttu toobki seekordne noorkuu suuremat õnne kaasa. Kui sa tahad, et su soovid täituksid, pead sa 21. märtsil soovima kõik, mida sa soovid, unustama oma mured ja probleemid, unustama oma keerulise mineviku ja alustama uut ja paremat elu. 


Milliseid tähemärke mõjutab noorkuu Jääras kõige rohkem? 

Jäär ei jää sugugi tühjade kätega. Ka teised tulemärgid (Lõvi ja Ambur) peaksid saama häid uudiseid seekordne noorkuu ajal teisipäeval. 

 

 


Mida veel teha, et noorkuu ajal tehtud soovid täituksid? 

Kuna Jäär on tulemärk, siis võiksid sa süüdata sellel päeval näiteks küünla, soovida oma soovi ja kustutada seejäärel küünlatuli ära. Kõige parem oleks, kui küünal oleks punast värvi. 

 

 Kaks korda kuus kuulab kuu sinu soove ja saadab nad edasi universumisse. Jaapani kuulus astroloog Keiko räägib lähemalt sellest, kuidas kasutada kuu energiat oma unistuste täideviimiseks,  oma raamatus "Power wish", millest on saanud maailmakuulus best-seller. 

Keiko meetod võib aidata inimestel oma unistusi ellu viia. Tema nõuanded võivad aidata sul parandada oma rahalist seisu, teha karjääri ja edu ning parandada oma suhteid teistega. 

Kuu faasid pakuvad kaks korda kuus võimalust järele mõtelda selle üle, mida sa päriselt tahad; mida sa juba ära teinud oled ja mis sind õnnelikuks teeb. Kuu läbib erinevaid sodiaagimärke, jagades oma energiat kõigile ja pannes meid nägema elu teistmoodi, teise pilgu läbi. Nagu kannaksime me hetkeks iga sodiaagimärgi prille silmade ees. Kui sa ei usu eriti kuu energiasse, siis tänaseks on see teaduslikult tõestatud, et kuu mõjutab nii inimesi, kui kõiki elusolendeid maa peal. 

 

 

 

 

 

Milles siis seisneb aga Keiko meetod ehk siis Power wish? 

Tegemist on isiklike soovidega, mille sa saadad teele noorkuu ja täiskuu ajal. 

 

Ja kuidas see toimib? 

Noorkuu tõuseb taevasse kord kuus, sellel päeval on kuu ja päike ühel joonel. Paljud inimesed kirjutavad just noorkuu ajal üles oma soove ja unistusi. Aga kas sa tead, miks need soovid, mis on kirjutatud noorkuu ajal, täituvad? Kuu on ainus maa satelliit. Satelliit, mis ühendab maa universumiga. Mis võimaldab maa elanikel suhelda teiste päikesesüsteemi planeetidega. Seega on võimalik saata läbi kuu oma soove teele universumisse. Ja mitte kuu ei täida sinu soove, vaid universum. Aga läbi kuu on kõige lihtsam oma soove teele saata. 

 

 

 

 

 

Kuu on maa agent

Nii nagu kauplustel on oma edasimüüjad, mille abil saab kaupa tellida (soovi esitada) ja siis seda kätte saada (soov täitub), toimib ka kuu puhul sama meetod. Kuu ajal soovi teele saatmine toimib täpselt samamoodi, sest kuu on maa vahetalitaja, mis saadab palved edasi universumile. Tähtis on ainult meeles pidada, et kõige olulisem on saata oma soov teele õigel ajal, sest universum ei võta kogu aeg soove vastu. Nii nagu poodidel on omad lahtiolekuajad, saada oma soov teele kaks korda kuus kõige õigematel aegadel.


Kas universum vastab kõikidele palvetele?

See võib sulle tunduda ebaõiglasena aga universum ei vasta kõikidele palvetele kohe. Eelkõige täidab ta nende palved, kes on olnud teiste vastu head, kes on muutnud teisi õnnelikuks ja kes mõjutavad maailma positiivselt. Sellepärast täidab kuu eelkõige nende soovid, sest nii saab ta muuta maailma veelgi paremaks paigaks. Mõni inimene mõtleb ainult iseendale, teine aga tahab jagada oma rikkust ja rõõmu teistega - kumba inimese soovi sina esimesena täidaksid? Ilmselt teise. Ka universum mõtleb nii nagu sina.



Kommentaare ei ole