{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millises vanuses on mehed kõige truudusetumad? Tõenäoliselt võib sind see vastus üllatada

  foto :unsplash / Annie Spratt   Uuringute järgi on neid m...

 

foto :unsplash / Annie Spratt

 

Uuringute järgi on neid mehi 42%, kes tunnistavad, et neil on olnud kõrvalhüpe. Aga millises vanuses mehed võivad hakata mujale vaatama? Vastus võib sind üllatada.


Truudusetus on üks peamistest lahkuminemise põhjustest. Võttes arvesse, et 42% meestest on tunnistanud oma kõrvalhüpet, on ka muretsemiseks põhjust. Selle kohta aga, millises vanuses kipuvad mehed kõige rohkem kõrvale vaatama, on samuti läbi viidud üks uurimistöö, mille tulemused näitasid, et need pole üldse mitte noored mehed, kes on kõige maiamad kõrvalsuhete järgi. Ainult 38% 18-34. aastastest meestest tunnistasid, et on oma kaaslasele truudust murdnud. 35-49. aastaste meeste seas oli see protsent 55, üle 50-aastaste seas oli kõrvalsuhe olnud lausa 66% meestest! 

 

Kõige truudusetumad on aga mehed siis, kui neil on eluaastaid 55! 

 

 

 

Uuringu järgi selgus, et just 55. eluaastates meeste seas tuleb kõige rohkem ette üleaisalöömist. Üldiselt seostatakse seda perioodi elus ajaga, mil tekib eksistentsiaalne kriis, mille jooksul inimene tahab endale tõestada, et ta meeldib ikka veel vastassoole. Ta tahab tunda, et ta on ikka veel kellegi jaoks vajalik, et ta elab. See tunne võib muutuda nii suureks, et mees võib lõpetada oma aastaid kestnud abielu. Kui seni on ta suutnud koos oma kaaslasega üle saada kõikidest raskustest ja probleemidest, võib ta korraga kõigele sellele käega lüüa ja jätta kõik sinnapaika. 

 

Loomulikult on tegu siiski kõigest statistiliste andmetega. Õnneks kõiki 55-aastaseid mehi ei vaeva eksistentsiaalsed kriisid ja nad ei lähe mujale vaatama. 

Mõnede uuringute järgi tuleb jälle teatud vanusesse jõudes rohkem truudusemurdmist ette. Risk on suurem nendel, kes on 29-, 39-, 49- või 59-aastased. Nagu aitaks see uude kümnendikku jõudmist paremini ja valutumalt üle elada. Ometi peaks see olema hoopis hea võimalus rääkida oma kaaslasega ja tuletada meelde põhjuseid, miks sa just tema valisid.

Kommentaare ei ole