{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline on sinu armastuslaul vastavalt sinu tähemärgile?

foto : unsplash / Michael Fenton      Ütle, millises tähtku...

foto : unsplash / Michael Fenton

 

 

 Ütle, millises tähtkujus sa oled sündinud ja me ütleme sulle, milline on sinu armastuslaul. 

Planeedid ei kao kuhugi, nad on meie ümber ja mõjutavad meid oma energiaga igal sammul. Kuna igal tähemärgil on oma kindel iseloom, on tal ka omad muusikaeelistused. 

Milline on sinu armastuslaul, mis peaks sulle kõige rohkem meeldima? 


JÄÄR

KISS  "I was made for loving you"

 


 

Jäär lausa pakatab energiast, isegi tema armastuslaul, mida ta Valentinipäeval kuulab ja autoga sõites järgi ümiseb, peab olema rütmikas. Jäär on tulemärk, tal ei ole aega igasuguste aeglaste ja pisaraid kiskuvate lüüriliste laulude jaoks. I was made for lovin' you, baby. You were made for lovin' me. Sõnum on selge ja kiire, ei mingit keerutamist. 


SÕNN 

D'Angelo " Send it on"

 


 

Sõnn kasutab iga võimalust selleks, et laste armastuse keelel rääkida. Ta on ise üsna sõnaaher ja eelistab avaldada armastust läbi laulu. "Sa ei saa oma tundeid varjata, ma näen su silmist seda, mis on su südames." - see on täpselt see, mida ta kuulda tahab. 


KAKSIKUD

The Streets " Wouldn't have it any other way"

 


 

See laul räägib sellest, mida suhtlemisaldis Kaksik oleks valmis oma kallima jaoks tegema: ta ei läheks oma sõpradega välja ja jääks koju telekat vaatama. Sest tema armsam on kõige ilusam asi, mis temaga on juhtunud ja ta ei tea, mida ta ilma temata üldse teeks. Kaksikul on oma viis, kuidas oma tundeid väljendada. 

 

 

 

VÄHK

november ultra " Soft & tender"


 

 

Sellel laulul on ilus meloodia ja ilusad sõnad. Selle laulu sõnad võinuks kirjutada mõni Skorpioni tähtkujus sündinu aga mõeldud on ta Vähile. See laul on nagu roosa pilv, ilus armastuseavaldus. "On miljon asja, mida ma sooviksin aga ainult üks, mida ma vajan : näha sinu nägu oma unenägudes"


LÕVI

Lizzo " Cuz I Love You"

 


 

 

"Ma nutan, sest ma armastan sind!" nuuksub Lõvi, kui sa temalt küsid, mis temaga lahti on. Kui sa arvasid, et ainult Vähi tähemärgi esindajad võivad olla üli dramaatilised, siis sa eksid. Lõvid on tegelikult sodiaagi suuremad draamakuningad. See laul räägib ühest Lõvist, kes saab aru, et ta armastab kedagi teist sama palju, kui iseennast. 


NEITSI

Elvis Presley " Can't Help Falling In Love With You"

 


 

Tegelikult on väga hirmus ühe Neitsi jaoks korraga mõista, et ta on armunud. Neitsile ei meeldi mitte üks põrm mõte sellest, et teda ette ei hoiatatud selles suhtes, et selline asi võib aset leida. Armastuses tuleb jätta aga juhusele ruumi. Neitsile ei meeldi kaotada kontrolli oma elu üle. "Targad ütlevad, et ainult rumalad kiirustavad aga mina ei saa takistada end sinusse armumast", on Neitsi meeleheitel. 

 

 

 

KAALUD

Ricchi E Poveri "Sara Perché ti amo"

 

 


Kaaludele meeldib sama palju Dolce Vita, kui Sõnnile ja sellel on ka oma põhjus : Kaaludele meeldib kõik, mis teeb elu ilusaks. Kaalud on Veenuse lemmikud ja selle tõttu meeldib talle laul, mis tuletab talle meelde ilusat puhkust Itaalias sooja päikese all. 

 

SKORPION

Scorpions "Still loving you"

 


 

Skorpion on kirglik ja tuline. Ta kasutab iga võimalust, et seda endale ja teistele tõestada. Talle meeldivad kõik laulud, mis räägivad kättemaksust, pettumustest, südamevalust jne. See laul näiteks räägib võimalusest oma eksi tagasi saada. Tegelikult pole ta oma eksi kunagi armastanud. 


AMBUR 

Celine Dion "J'irais ou tu iras"

 


 

Tegelikult kõik, mida Ambur oma elus tahab, on minna sinna, kuhu ta tahab ja sellega, kellega ta tahab. Talle ei meeldi igapäevase elu reeglid ja piirangud, talle ei meeldi kohustused ja takistused. Kui ta sind aga armastab, läheb ta sinna, kuhu sina lähed. Ükskõik kuhu siis.

 

 

 

KALJUKITS

Ben E. King " Stand by me"

 


 

 Tema jaoks ei ole armastus see, kui vaadatakse käsikäes tuleviku suunas. Tema jaoks on armastus leping, mille sisse kuuluvad isiklikud varad ja omandid. Konkreetne ja kindel liit. Teine inimene on tema elus koostööpartner. "Ole minu kõrval", on tema armastuseavaldus. 


VEEVALAJA

France Gall " La declaration"


 

 

Veevalajale suured tundeavaldused ei meeldi, oma tunnetest räägib ta läbi laulu. "Ma tahan sinuga ühiseid mälestusi, tahan sinu pilte, tahan sinuga koos reisida, ma tunnen end hästi, kui sa oled siin". 


KALAD 

Whitney Houston "I will always love you"

 


 

Kõik on pealkirjas juba olemas ja siin polegi midagi juurde lisada. Kaladelt mingeid piire oodata ei maksa. Ta laseb sul seda laulu kuulata sada korda ja laulab ka ise igal võimalikul juhul. Sest kui ta armastab, siis kogu eluks. 



Allikas : elle. fr


 




Kommentaare ei ole