{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

foto : unsplash / Hello Lightbulb     Täna peaksid sa olema...

foto : unsplash / Hello Lightbulb

 

 

Täna peaksid sa olema üsna heas tujus ja võib öelda, et planeetide seis toob sulle head õnne kaasa. Ära unusta olla ettevõtlikum ja viia oma plaanid ellu. Saturn on konjunktsioonis, sul ei ole vaja midagi karta. Kõik läheb sinu plaanide kohaselt. Merkuur ja Marss on retrograadis. 


Armastus

Neptuun ja Pluuto seisavad su kõrval ja hoolitsevad, et sul mitte millestki puudust ei tuleks. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis tahaksid sa kindlasti muuta oma suhet paremaks ja tugevamaks, teha uusi plaane. Kui sa oled aga vallaline, siis pead sa natuke kannatlikkust veel varuma aga oma südames sa tead, et juba varsti kohtud sa sellega, kes on sinu jaoks loodud. 

 

 

 

Töö

Sa oled kannatamatu ja tahad, et asjad liiguksid kiiremini, selle tõttu võid  sa aga suuri vigu ja eksimusi korda saata. Suru oma tormakust maha ja sunni ennast rahulikumaks. Kannatlikkusest oleks sul rohkem kasu. 

 

Tervis

Jupiter muudab su tervist tugevamaks. Päike toetab Jupiteri mõju. Seega peaksid sa täna lausa pakatama heast energiast. Su immuunsus on tugev ja kõik väiksemad terviseprobleemid peaksid kaduma nagu imeväel.

 

Raha

Mõned väiksemat sorti rahaprobleemid võivad sind murelikuks teha, selle tõttu pead sa mõned vajalikud ostud edasi lükkama. Ole kokkuhoidlikum ja mõistlikum, et hoida suuremaid probleeme ära.

 

 

 

Pere

Mõned arusaamatused võivad tekkida lähedastega aga ära liiga palju muretse, sest see aitab teil asjad omavahel ainult sirgeks rääkida. Ära ole oma laste vastu ainult liiga range ja karm, nad ei saaks sellest aru.

 

Suhted

Suhe mõnede sõprade ja tuttavatega võib olla jahedam praegusel hetkel. Marss mõjutab hetkel sinu sõprussuhteid ja katsub vaenu külvata. 

 

Väike nõuanne: ära satu liiga ruttu vaimustusse kõigest


Kommentaare ei ole