{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

foto :unsplash / Evelin Horvath      Tänane päev toob sulle...

foto :unsplash / Evelin Horvath

 

 

 Tänane päev toob sulle õnne ja rõõmu. Planeetide seis on sinu jaoks väga hea. Ole ettevõtlikum ja tee suuri plaane. Neptuun on konjunktsioonis, sul ei ole mitte midagi vaja karda. Merkuur ja Marss on retrograadis.


Armastus

Veenus kaitseb sinu armastuse sektorit. Täna on sind ees ootamas ilus päev, täis kirge ja armastust. Ole ainult ettevaatlik juhul, kui sul on liiga palju probleeme olnud ja su suhe ei ole kõige parem hetkel, Veenusest üksi ei piisa selleks, et probleeme lahendada. Kui sa oled vallaline, siis võib Saturn sulle aeg-ajalt katsuda kaikaid kodaratesse loopida, pannes sind tegema asju, mida sa ei taha. Sa võid teha rumalusi selle tõttu ja mõned su plaanid võivad luhtuda. 

 

 


Töö

Saturn mõjutab täna sinu töö sektorit, Saturn on aga korra ja distsipliini planeet, mis on natuke range olemisega. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda, häid uudiseid, mida sa nii kaua oled oodanud, sa ka ilmselt ei saa. Töö juures peaks valitsema tõsina ja töökas meeleolu. 


Tervis

Sa peaksid olema hea tervise juures täna, katsud näha elu läbi positiivse pilgu. Hoia stressist ja negatiivsetest inimestest eemale, see ei tee sulle midagi head. 


Raha

Organiseeri oma rahaasju paremini ja ära kuluta nii palju, kui sa tahad suuremaid probleeme ära hoida.

 

 


Pere

Sa tahad ainult, et sul lastaks rahus ja vaikuses telekat vaadata. Hea oleks siiski, kui sa natukenegi pingutaksid, et olla ka teiste jaoks olemas. 


Suhted

Ära jäta oma sõpru hätta just siis, kui nad sind kõige rohkem vajavad.


Väike nõuanne: võta kõike rahulikumalt ja oota probleemide asemel häid üllatusi

Kommentaare ei ole