{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

foto : unsplash / Toa Heftiba      Täna on neljapäev, 5. ja...

foto : unsplash / Toa Heftiba

 

 

 Täna on neljapäev, 5. jaanuar. Päike on sinu märgis ja saadab sulle head energiat ning jõudu, et viia oma plaanid ja eesmärgid ellu. Mõtle positiivselt ja kõik läheb hästi. Merkuur ja Marss on retrograadis. 


Armastus

Väga ilus päev on sind ees ootamas. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis vaata ette, et su kaaslane armukadedaks ei saa ja ära otsi oma ellu probleeme juurde. Kui sa oled vallaline, siis liigu rohkem väljas ja tee oma elus suurpuhastus läbi. Sa pead tundma end kõigepealt ise hästi ja olema vaba selleks, et õnn saaks tulle ka sinu õuele.

 

Töö

Sul on praegusel hetkel suured plaanid aga sa ei tea, millest peale hakata. Ole julgem ja ettevõtlikum ja ära muretse nii palju ette. 

 

 

 

Tervis

Täna peaksid sa olema rõõmus ja teotahteline, võtad mitu asja korraga käsime. Sa peaksid lausa pakatama energiast. Ära unusta sporti teha. 

 

Raha

Ole ettevaatlik oma kulutustega, kui sa tahad ebameeldivaid üllatusi ära hoida. Ja ära ela üle oma võimete.

 

 

 

Pere

Sulle meeldib, kui kõik läheb sinu plaanide kohaselt ja kui sina üksi saad kõikide eest otsustada. See ei ole aga hea, kui sa surud teistele oma tahtmist peale.

 

Suhted

Ära ole nii muutliku meelega, sa tõmbad endale probleeme ligi. Kui teised tahavad, ei taha sina ja kui teised ei taha, siis tahad sina! Kuhu sa niisuguse suhtumisega välja jõuda tahad? 

 

Väike nõuanne: ära ole liiga impulsiivne


Kommentaare ei ole