{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

foto :unsplash / Toa Heftiba      Kuu on sinu märgiga oposi...

foto :unsplash / Toa Heftiba

 

 

 Kuu on sinu märgiga opositsioonis täna. Ja selle tõttu ei lähe ilmselt kõik su plaanid läbi. Sul võib raskusi tekkida otsuste vastuvõtmisel. Merkuur ja Marss on retrograadis.


Armastus

Tänane päev peaks tooma su ellu armastust. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaks su suhe olema hea ja rahuldav. Sa saad kõigest rääkida oma kaaslasega ja leiad, et teie vahel on praegusel hetkel üksmeel. Kui su suhe ei ole aga kõige parem, siis väldi teemasid, mis võivad teid omavahel tülli ajada. Kui sa oled üksik, siis Veenus toob sulle head õnne kaasa. Hoolitse seni aga rohkem enda eest ja tee end ilusaks. Üks ilus kohtumine võib aset leida.

 

Töö

Täna võid sa saada ühe väga huvitava pakkumise. Üks ootamatu võimalus avaneb, mis aitab sul oma ametialast positsiooni kindlustada.

 

 

 

Tervis

Hoia oma tervist ja söö rohkem rasvast kala, mis sisaldab väärtuslikke oomega-3 rasvhappeid. Head rasvhapped puhastavad veresooni ja on tervisele kasulikud.

 

Raha

Pluuto mõjutab täna sinu raha sektorit, see aga ei ole hea enne. Sa pead ise käised üles käärima ja rohkem tööd tegema selleks, et su sissetulekud paraneksid. 

 

 

 

Pere

Saturn mõjutab su pere sektorit. Kui sul on lapsi, siis võib sul olla hetkel palju tegemist nendega ja kogu su tähelepanu läheb nende peale. Kui sul on teismelisi lapsi, siis ära jäta neid oma muredega üksi. 

 

Suhted

Ãœmbritse end oma sõpradega ja ära jää üksi, kui sa tunned, et muremõtted pähe tulevad. 

 

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega


Kommentaare ei ole