{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

foto:  unsplash / Toa Heftiba      Uraan on täna sinu märgi...

foto:  unsplash / Toa Heftiba

 

 

 Uraan on täna sinu märgiga opositsioonis, planeedid võivad sinu tänasesse päeva sekeldusi kaasa tuua. Katsu näha asju läbi teise vaatenurga, nii leiad sa võimaluse, kuidas oma plaanid ellu viia. Merkuur ja Marss on retrograadis. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, on sul hetkel ilmselt suured unistused ja veelgi suuremad plaanid. Miski ei peata sind, sa oled otsustanud vabaneda üksluisusest ja rutiinis ning olla õnnelik. Sind ei huvita enam isegi see, mida teised võivad mõtelda sinust. Kui sa oled aga vallaline, siis ole ettevõtlikum ja julgem aga hoia end keeruliste suhete eest, mis sulle ainult südamevalu kaasa toovad. 

 

 


Töö

Jupiter toetab sind täna kõikides ettevõtmistes, seega ära kaota ühtegi hetke ja vii kõik oma plaanid ellu. Sa võid täna suuri asju ära teha, kui sa ainult ise seda tahad ja oled ettevõtlikum. 

 

Tervis

Ükski planeet ei tegutse hetkel sinu tervise sektoris ja selle tõttu ei ole sul vaja oma tervise pärast muretseda. Lisaks on Marsi, Jupiteri ja Uraani aspekt väga hea ja see tähendab, et su enesetunne peaks olema hea. Hoia ainult oma närve.

 

Raha

Marsi aspekt ei ole kõige parem sinu raha sektoris ja selle tõttu oleks hea, kui sa oleksid kokkuhoidlikum ja piiraksid oma kulutusi nii palju, kui võimalik.

 

 

 

Pere

Kui sul on lapsi, peaks suhe nendega olema täna eriti hea ja soe. Ära jäta ainult oma elukaaslast tahaplaanile. 

 

Suhted

Sa teed kõik, et tähelepanu endale saada, kuhu sa ka ei lähe. Mõnikord võid sa isegi provotseerida. Ära sellega ainult liiale mine, vastasel korral võid sa kedagi tahtmatult solvata. Hoia madalat profiili. 


Väike nõuanne: ära unusta taktitunnet


Kommentaare ei ole