{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

  foto : unsplash / Aaron Burden   Jupiter on sinu märgiga ...

 

foto : unsplash / Aaron Burden

 

Jupiter on sinu märgiga opositsioonis, selle tõttu võib sul olla väga raske täna otsuseid langetada. Parem on, kui sa midagi ei otsusta ja ootad paar päeva. Ole ettevaatlikum, sest Merkuur ja Marss on retrograadis. 


Armastus

Sa ei suuda ilmselt end tagasi hoida ja teed liiga palju märkusi oma kaaslasele, kelle käitumisega sa alati rahul ei ole ja kelles sa nii palju vigu oled hakanud nägema viimasel ajal. Kui sa oled vallaline, siis ei huvita sind praegusel hetkel tõsised suhted, sa oled nagu liblikas, kes lendab õielt õiele. 

 

Töö

Jupiter soovitab sul kindlustada oma positsiooni ja mõtelda rohkem oma tuleviku peale. Sul on võib-olla tunne, et osad töökaaslased tunnevad nagu rõõmu sellest, kui sul halvasti läheb ja loobivad isegi sulle kaikaid kodaratesse. Mõned suhtlemisprobleemid võivad tekkida. 

 

 

 

Tervis

Sa peaksid olema üsna heas vormis, Pluuto võib ainult põhjustada täna seedeprobleeme. Kui sa oled viimasel ajal palju söönud ja valimatult, siis täna on õige päev selleks, et süüa midagi kerget.

 

Raha

Kokku hoida ei olegi nii kerge aga sul ei jää ilmselt muud üle, kui tuleb ennast kokku võtta, kui sa tahad oma majanduslikku seisu parandada. 

 

 

 

Pere

Ilmselt tahad sa täna hoolitseda eriti oma lähedaste heaolu eest ja muretsed nende pärast. 

 

Suhted

Sa võid oma sõprade peale kindel olla, nad ei jäta sind hätta. Sa võid ka täna kohtuda inimesega, kellega sul on palju ühist ja kellega sa kohe leiad ühise keele. 

 

Väike nõuanne: mõtle oma eesmärkidele, mitte probleemidele


Kommentaare ei ole