{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

foto : unsplash / Kelly Sikkema      Neptuun on sinu märgig...

foto : unsplash / Kelly Sikkema

 

 

 Neptuun on sinu märgiga opositsioonis. Planeedid võivad sinu tänasesse päeva sekeldusi kaasa tuua. Katsu olla üle ja ära võta midagi liiga isiklikult. Uued võimalused võivad tekkida pealelõunal. Merkuur ja Marss on retrograadis. 


Armastus

Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu armastuse sektoris ja selle tõttu peaks sind ees ootama üsna meeldiv päev. Kui su suhe on viimasel ajal olnud pingelisem, peaksid täna kõik probleemid lõplikult lahenema, sest üks vahejuhtum muudab teid taas lähedasemaks kaaslasega. Kui sa oled vallaline, siis tee oma tööd ja ela oma elu, praegu ei maksa sul armastust otsida, sest peale südamevalu ei ole midagi tulemas.

 

 

 

Töö

Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda, ainukesed raskused, mis võivadki tekkida, saavad alguse sinu enda hoiakust. Sa võid tunda suuremat ebaõiglust enda suhtes või rahulolematust. 

 

Tervis

Sa oled kogu aeg millegagi tegevuses ega puhka kunagi, Marss ise saadab sulle energiat. Vaata ainult, et su närvid selle tõttu ei kannata. Katsu rohkem puhata.

 

Raha

Planeetide  mõju annab täna ennast eriti tunda sinu raha sektoris. Tõenäoliselt toob tänane päev sulle häid uudiseid kaasa. 

 

 

 

Pere

Kodune õhkkond peaks olema rahulik ja hea. Suhe lähedastega soe. Kui sul on viimasel ajal olnud arusaamatusi õne õe või vennaga, peaks nüüd leppimise aeg kätte jõudma. 

 

Suhted

Sa tead, mida öelda, et su sõbrad tunneksid sinust rõõmu ja oleksid tänulikud, et sa olemas oled. 

 

Väike nõuanne: ära räägi liiga palju oma eraelust


Kommentaare ei ole