{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

foto :unsplash / Joanna Kosinska      Saturn on opositsioon...

foto :unsplash / Joanna Kosinska

 

 

 Saturn on opositsioonis, katsu täna rohkem puhata. Ära võta tänase päeva jooksul ühtegi tähtsat otsust vastu. Parem on, kui sa oleksid rohkem üksi ja omaette. Sa vajad aega iseendale. Merkuur ja Marss on retrograadis. 


Armastus

Ilmselt ei tule tänane päev kõige parem, mida sa ka ei ütle ja mida sa ka ei tee, kõiges nähakse halba. Sa võid tunda, et sa elad tegelikult üksi oma murede ja rõõmudega ja et mitte keegi tegelikult ei mõista ega tahagi sind mõista. Tõenäoliselt võib tänane päev panna sind mõtlema oma suhte tuleviku üle. Ära piina ennast liiga palju.


Töö

Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks täna tekkida, ent sulle võib tunduda, et töö juures valitsev õhkkond on pingelisem, et sulle ei räägita kõigest ja et sinu selja taga tehakse midagi, millest sina ei ole teadlik. Ära hakka valele inimesele oma südant puistama ja oma kahtlustest rääkima.

 

 


Tervis

Toitu tervislikumalt, sest toit annab sulle jõudu ja energiat juurde ning aitab võidelda mustade mõtete vastu. Lisaks sellele aitab ka spordi tegemine ja värskes õhus viibimine. Kasvõi lume lükkamine aitab sul pead tuulutada.


Raha

Ilmselt tuleb sul edaspidi natuke säästlikum olla ja vähem kulutada. Ära osta asju, mida sul tegelikult vaja ei lähe. 

 

 


Pere

Kui sa oled valmis tunnistama, et ka sina eksid, läheb kõik hästi. Kui sa aga seisad kangekaelselt oma arvamuses kinni ja ajad oma jonni, võid sa kõik omavahel tülli ajada.


Suhted

Ka sõbrad võivad mõnikord pettumust valmistada. Kui sul on aga kogu aeg tunne, et sina teed nende heaks rohkem, kui nemad sinu heaks, siis võib-olla oled sa ise liiga nõudlik? 


Väike nõuanne: ole alati valmis teisi aitama

Kommentaare ei ole