{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

foto : unsplash / Erik Gazy      Päike on täna sinu märgiga...

foto : unsplash / Erik Gazy

 

 

 Päike on täna sinu märgiga opositsioonis ja selle tõttu võib tänane päev sulle sekeldusi kaasa tuua. Katsu üle olla ja ära võta midagi liiga isiklikult. Muutes oma vaatenurka, võid sa isegi tänase päevaga rahule jääda. Merkuur ja Marss on retrograadis, seega ole ettevaatlik.


Armastuis

Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas üsna rahulik päev aga ainult tingimusel, et sa ise omalt poolt kõik teed, et kodurahu hoida ja ei hakka enda ellu probleeme juurde otsima. Kui sa oled aga vallaline, siis võib sinu kõige suurem probleem praegusel hetkel olla teadmatus selle suhtes, keda võtta ja keda jätta. 

 

 


Töö

Ära võta kõike nii isiklikult, kui inimesed midagi ütlevad, siis katsu panna ennast nende asemele: sa ei tea ju, mis temal endal juhtus, kui ta elab oma halba tuju sinu peal välja. Hoia rohkem oma suhteid töökaaslastega.


Tervis

Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära unusta tervislikku toitumist, sest tervis saab alguse sellest, mida sa sööd ja mõtled.


Raha

Täna võib rahaingel sinu juurest läbi astuda ja tuua sulle raha juurde. Kui see nii peaks olema, siis ära torma kohe kulutama vaid pane kõrvale.

 

 

 

Pere

Pluuto aspekt ei ole kõige parem, mõned pinged ja arusaamatused võivad tekkida pereliikmetega. Katsu jääda igas olukorras rahulikuks, nii on kõigile kõige parem.

 

Suhted

Sulle ei meeldi kõik see, mida su tuttavad ja sõbrad teevad ja ütlevad. Ära lase ennast sellest nii palju mõjutada. Ja lõpeta suhted selliste sõpradega, kes pole seda väärt.

 

Väike nõuanne: kui sa tunned, et sa ei ole õnnelik, siis katsu olla iseenda vastu parem alustuseks


Kommentaare ei ole