{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

foto : unsplash / Hide Obara      Tänane päev peaks kaasa t...

foto : unsplash / Hide Obara

 

 

 Tänane päev peaks kaasa tooma muutusi sinu ellu. Kuu on sinu märgiga konjunktsioonis ja juhib su elu. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest uued võimalused tekivad ja uued silmapiirid avanevad. Merkuur ja Marss on retrograadis. 


Armastus

Ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Ära käitu mõtlematult ja ära ole hooletu. Ära süüdista kõikides maailma pattudes ka oma elukaaslast, ta ei ole seda ära teeninud. Sa tead väga hästi, et see võib halvasti lõppeda. Kui sa oled vallaline, siis oled sa liiga kaua üksi olnud ja tahad nüüd, et see muutuks. Varu veel natuke kannatlikkust. 

 

 

 

Töö

Sul on väga head ideed praegu, mis võivad su ülemustele meeldida. 

 

Tervis

Ilmselt ei ole su tervis praegusel hetkel kõige parem. Sa vajad puhkust, sest sa ei maga hästi, oled väsinud ja selle tõttu närvilisem. Tee joogat ja hingamisharjutusi ning ära unusta positiivset mõtlemist. 

 

Raha

Organiseeri oma rahaasju paremini, nii leiad sa võimalusi, mida sa enne ei näinud. 

 

 

 

Pere

Suhe lähedastega võib olla pingelisem, eriti, kui sa ise kaldud olema liiga nõudlik teiste suhtes. Ära nõua nii palju teistelt, õpi parem paremini suhtlema ja kiida laitmise asemel.

 

Suhted

Sa teed viimasel ajal palju oma tahtmist, hoolimata sellest, mida teised sellest arvavad. Kõik, mis sind takistada aga võib, võib sind endast välja viia. Ära ela oma halba tuju teiste peal välja.

 

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Kommentaare ei ole