{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

foto : unsplash Stephanie McCabe      21. jaanuar - 19. vee...

foto : unsplash Stephanie McCabe

 

 

 21. jaanuar - 19. veebruar

Planeet : Uraan

Õhumärk

Tugevad küljed : idealist, altruist

Puudused : äärmuslik, ekstsentriline

Sobib hästi Kaksikute ja Kaaludega


Jupiter vaatab sind sellel aastal hea pilguga ja saadab sulle positiivset energiat, tänu sellele peaksid sa olema heas tujus ja optimistlik. Sa lähed ise teiste poole ja lood uusi rikastavaid tutvusi. Sa särad rohkem, kui kunagi varem. Ära ennast ainult ära kaota niimoodi ringi tormatest.


  • Armastus

Kui su suhe ei ole kõige parem, siis otsustad sa asjad sirgeks rääkida omavahel. Sa ei kannata segaseid asjaolusid. Sa põgened rutiini ja üksluisuse eest, mis on sinu kõige suuremad vaenlased. Sa võid kohtuda oma suure armastusega või teha oma elus täieliku pöörde. Sa elad päev-päevalt. Hea periood : juuni algus, juuli lõpp ja septembri keskpaik. 

 

 

  • Töö

Planeetide toetusel suudad sa paremini kõiki veenda. Su tulemused peaksid märkimisväärselt paranema. Ãœldiselt tundub, et head uudised on sind ees ootamas, kõikide märkide järgi peaksid sa saama parema töökoha. Su kuulsus kasvab. Jupiter ise kannab sind kätel ja toob sulle õnne. Hea periood : veebruar, aprilli keskpaik, oktoobri algus. 

 

  • Raha

Sa tead küll, et planeedid toetavad ja mõjutavad aga ei sunni. Seega pead sa ise organiseerima oma rahaasju paremini. Sa oled selles valdkonnas tugev ja seekord on sind ees ootamas väga hea aasta. Saturn soovitab sul siiski olla kokkuhoidlikum. Hoia jalad maa peal. Jupiter toob sulle aga suuremat rahaõnne. Hea periood : märts, maikuu keskpaik, juuni keskpaik ja detsembri lõpp. 

 

 

  • Tervis

Sa peaksid olema hea tervise juures ja viima suuri asju korda. Sa ei vaja palju aega, et väsimusest taastuda. Sa oled kannatamatu ja teed palju sporti. Ning tõmbad kõik lähedased ka endaga kaasa. Sügisel võib sind kimbutada suurem väsimus. Hea periood:  veebruari algus, mai lõpp ja augusti lõpp.

 

Hea aasta on sind ees ootamas tänu Jupiterile. Sa naudid iga hetke, sest sa tead, et hea õnn saadab sind. Võib juhtuda, et sa sooritad kinnisvaratehinguid. 

Kommentaare ei ole