{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

  foto : unsplash / Jamie Street    22. detsember - 20. jaa...

 

foto : unsplash / Jamie Street

 

 22. detsember - 20. jaanuar

Planeet : Saturn

Maamärk

Head küljed : realism, ehesus

Puudused : pessimism, jahedus

Sobib hästi  Sõnni ja Neitsiga


Planeedid rikuvad mõningaid su plaane. Aga ära muretse, sest see aasta toob sulle ka palju õnne kaasa. Ilmselt pingutad sa veelgi rohkem, et viia oma plaanid ellu. Sa pead olema järjepidevam aga sa tuled võitjana välja. 


  • Armastus

Kui sa oled vallaline, siis võib kirg tulla su ellu ilma ette hoiatamata. Sul on aga väga raske oma iseseisvusest loobuda ent kui armastuse ingel on sind kord sihikule võtnud, ei ole sul pääsu. Suhe lähedastega muutub palju paremaks ja usalduslikumaks. Peale mõningast kõhklemist, lähed sa oma eluga edasi palju kergema südamega. Hea periood : aprilli algus, juuli algus, septembri lõpp.

 

 

  • Töö

Planeetide seis sellel aastal viitab sellele, et sa pead tõsiselt pingutama ja olema sihikindlam. Tänu oma järjepidevusele saad sa kõikidest raskustest üle ja tuled võitjana välja, kohandudes iga olukorraga. Aeglaselt aga kindlalt kindlustad sa oma positsiooni. Aasta keskel ära hakka meelt heitma. Hea periood : veebruari algus, oktoobri lõpp, detsember.

 

  • Raha

Säästutuuled puhuvad. Ja sa haarad härjas sarvist. Sa leiad vahendid, mille abil oma koormust vähendada. Kõik võlad saavad makstud. Sa võid hakata uusi plaane tegema. Ja valmistad nii ette paremat perioodi oma elus. Hea periood : märtsi lõpp, mai keskpaik, septembri keskpaik. 

 

 

  • Tervis

Merevesi ja ujumine teevad su tervisele head. Samuti massaaž. Hoia oma närvisüsteemi. Ja ära kurna ennast ära. Stress võib sind kimbutada ja tuju võib olla nullis. Hea periood : aprill, oktoobri algus, detsembri keskpaik. 


Sa lood uusi tutvusi, otsides ise võimalust suhtlemiseks. See aasta tuleb kannatlikkuse ja sihikindluse märgi all. Ära unusta oma head tuju ja ära sulge ennast oma kullast lossi.

Kommentaare ei ole