{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

  foto : unsplash / Danil Aksenov   23. november - 21. detsemb...

 

foto : unsplash / Danil Aksenov

 

23. november - 21. detsember

Planeet : Jupiter

Tulemärk

Head küljed : inimlikkus, optimism

Puudused : hajameelsus, autoritaatsus

Sobib hästi Jäära ja Lõviga

 

See aasta toob sulle nii päikest, kui pilvi, nii roosasid, kui halle. Õnneks suudad sa kõigest üle olla ja vaadata olukorda üldiselt. Esimene trimester paneb sind oma elu üle järele mõtlema. Kui kõik uudised ei olegi head, suudad sa ikka teha halva mängu juures head nägu. Viimasel trimestril on planeedid sinu vastu palju heasoovlikumad. Sa saad energiat juurde ja alustad uute plaanidega.

 

  • Armastus

Kui su suhe pole kõige parem, võtad sa ilmselt vastavad meetmed kasutusele, et sellest olukorrast võimalikult ruttu pääseda. Sa tahad rahu ja vaikust oma ellu. Sa võtad minevikust õppust ja tead edaspidi paremini, mida sa tegema pead, et õnnelikuks saada. Peale lahku minemisi ja kokku saamisi, on uus armastus su ellu tulemas. Hea periood : jaanuari keskpaik, märtsi keskpaik, augusti lõpp.

 

 

  • Töö

Hoolimata mõnedest võimalikest probleemidest ja muutustest, mis sind sellel aastal ees ootavad, toovad planeedid sulle õnne. See aitab sul igast olukorrast välja tulla. Ära kahtle oma võimetes. Planeedid võivad rikkuda su plaane aasta keskel. Õnneks võid sa kindel olla oma lähedaste toetusele. Uus ja kiire periood on seejärel algamas. Sul tuleb oma jõud kokku võtta ja tegeleda peamisega. Hea periood : jaanuari keskpaik, juuli lõpp, detsembri keskpaik. 

 

  • Raha

Sa võtad vastu otsused, mis aitavad sul oma rahaasju paremasse korda saada. Sa pead olema kokkuhoidlikum, kui sa tahad oma plaane ellu viia. Saturn ja Pluuto soovitavad sul praktilisemalt mõtelda. Su pingutused hakkavad vilja kandma maikuus. Peale seda peaksid su sissetulekud paranema. Hea periood : jaanuari keskpaik, aprilli keskpaik, septembri keskpaik

 

 

  • Tervis

Aasta alguses võid sa tunda suuremat väsimust ja selle tõttu võib su tuju olla halb. Võta ennast kokku ja ära hakka ise ennast ravima, vaid käi arsti juures. Hoolitse sellel aastal rohkem oma tervise eest ja ära pane ennast proovile. Mine ujuma, see teeb sulle head. Hea periood : jaanuari keskpaik, märtsi lõpp, novembri lõpp

 

Raskused ei tohiks sind kohutada vaid vastupidi, panna sind rohkem tegutsema. Sa tahad viia oma eesmärgid ellu. Katsu siis paremini kohaneda iga olukorraga. 

Kommentaare ei ole