{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

  foto : unsplash / Mohamed Nohassi   23. oktoober - 22. novem...

 

foto : unsplash / Mohamed Nohassi

 

23. oktoober - 22. november

Planeet : Pluuto

Veemärk

Tugevad küljed : tahtejõud, lummav

Puudused : hävitav kirg, agressiivsus

Sobib hästi Vähi ja Kaladega


Ãœsna vastuoluline aasta on sind ees ootamas, kui nii võib öelda. Jupiter vaatab sind hea pilguga vähemalt ühe osa aastast. Teisest küljest võid sa kindel olla, et Pluuto sind hätta ei jäta. Muutused on silmapiiril ja see peaks sulle meeldima. Sa kuulad oma sisemist häält ja kasutad seda ära. Tänu sellele teadvustad sa ilmselt ka endale seda, et sa oled loominguline. 

 

  • Armastus

Ära hakka hetke ajel võtma mingeid otsuseid vastu isegi, kui see pole sinu moodi. Kuidas ka ei ole, sa põgened leigete tunnete ja ebamääraste tunnete eest. Sa võid ka oma elu üle järele mõtelda ja nautida uut vabadust. Sa lood uusi tutvusi. Sa ei kiirusta uue suhte alustamisega, kui muidugi armastuse ingel ise sind sihikule ei võta. Hea periood : märtsi algus, august

 

 

  • Töö

See aasta tuleb sinu jaoks nagu ameerika mäed. Kõik sõltub aga suurel määral sellest, mida sa ise oma aastaga otsustad teha. Kindlusta oma positsiooni enne, kui sa hakkad suuremaid plaane tegema, vastasel korral võivad su projektid läbi kukkuda. Õnneks tänu taktitundele saad sa kõikidest raskustest üle. Ja mitmed uued võimalused tekivad. Hea periood : aprilli algus, juuli lõpp, septembri algus. 

 

  • Raha

Ära kuula neid, kelle jutt on liiga ilus. Sest müügimehed oskavad alati rääkida. Pluuto on sinu liitlane sellel aastal ja aitab sul viimasel hetkel end kokku võtta. Jupiter aga ei ole aasta alguses sinu parim sõber. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest midagi hullu ei tohiks juhtuda. Hea periood : jaanuar, aprilli keskpaik, juuni keskpaik. 

 

 

  • Tervis

Väga kiire aasta on sind ees ootamas. Õnneks taastub su jõud ruttu. Katsu siiski mõnikord võtta aega ka puhkamiseks. Üldiselt tundub, et planeedid hoiavad su tervist. Hea periood : märtsi algus, augusti lõpp, novembri algus.

 

Planeetide seis on aasta alguses nii ja naa aga see pole veel põhjus, et hakata meelt heitma. Loo oma elus kord ja kõik läheb hästi. Kuula oma südant, ta annab sulle parimat nõu. 

Kommentaare ei ole