{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

  foto : unsplash / Prchi Palwe   23. september - 22. oktoo...

 

foto : unsplash / Prchi Palwe

 

23. september - 22. oktoober

Planeet : Veenus

Õhumärk

Tugevad küljed : taktitunne, diplomaatia, õiglusetunnetus

Puudused : kõhklemine, julgusepuudus

Sobib hästi Kaksikute ja Veevalajaga


Planeedid loobivad sulle kaikaid kodaratesse. Sul tuleb teha valikuid. Õnneks aitab su praktiline meel sind igast olukorrast välja. Mis puutub armastusse, siis katsu olla parem ja hoolivam. Sa võid ise ka üllatuda tulemustest. Saturn ja Pluuto soovitavad sul olla iseseisvam. 


  • Armastus

Jupiter võib muuta kogu su elu, viies sind kokku suure armastusega, mille tõttu sa kõik muu sinnapaika jätad ja lähed teisi silmapiire avastama. Suured muutused on sind ees ootamas. Katsu olla diplomaatilisem. Ja kohaneda paremini iga olukorraga. Hea periood : jaanuar, september, detsembri lõpp.

 

 

  • Töö

Kogu aasta jooksul võivad tekkida ootamatud vahejuhtumised ja viimase hetke muutused või siis võib sul olla tegemist lubadustega, millest kinni ei peeta. Sa pead kõik alla neelama ja tegema kõik, et mitte masendusse langeda. Õnneks leiad sa toetajaid, kes aitavad sind hädast välja. Ja lõppkokkuvõttes võidad sa rohkem, kui kaotad. Ära hakka liiga palju muretsema, sest hea õnn on ka sinuga sellel aastal. Hea periood : jaanuar, aprill, september


  • Raha

Su sissetulekud ei vasta alati su ootustele ja lootustele, eriti esimesel trimestril. Õnneks tuleb ülejäänud aasta parem. Katsu olla mõõdukam. Ja koosta tegevusplaan, millest sul võib ka kasu olla. Kasuta oma praktilist mõtlemist ja pea nõu spetsialistidega, kes aitavad sind raskustest üle. Hea periood : aprilli algus, juuli algus, septembri lõpp. 

 

 

  • Tervis

Väga hea aasta, et hoolitseda rohkem enda eest. Miks mitte teha läbi noorenduskuur. Tee sporti regulaarsemalt või hakka hingamisharjutusi tegema. Või siis ravi end taimedega. Tulemused ei lase ennast oodata. Terves kehas, terve vaim. Hea periood : veebruari algus, oktoobri lõpp, detsember.

 

Varu kannatlikkust selleks aastaks, alati pole see muidugi lihtne, sest sa oled üsna tormakas. Aga see on see, mis aitab sul takistustest üle saada. Sa tuled kõigest välja palju tugevamana ja optimistlikumana, kui enne. Hea aasta ka selleks, et muuta seda, mida sa enam ei taha. Sa viid mitmed oma plaanid ellu. 

Kommentaare ei ole