{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

foto : unsplash / Nong V      20. veebruar - 20. märts ...

foto : unsplash / Nong V

 

 

 20. veebruar - 20. märts

Planeet - Neptuun

Veemärk

Head küljed : pühendumus, lahkus

Puudused : mõjutatav, masendus

Sobib hästi Vähi ja Skorpioniga


Ole kokkuhoidlikum sellel aastal ja keskendu oma eesmärkidele, mida sa võid ellu viia. Kogu aasta sul õnneks seda teha vaja ei ole. Planeedid tulevad sulle appi aeg-ajalt. Kuula oma sisemist häält.


  • Armastus

Lõpeta see minevikus elamine, sest see ei lase sul tänasest päevast rõõmu tunda. Lisaks võid sa oma kaaslase nii minema hirmutada. Mitmed muutused on sind ees ootamas, igavuse üle sul kurta pole vaja. Sina aga unistad rahulikust ja muretust elust. Mida sa tegelikult tahad? Mõtle selle üle ja sa leiad vastused oma probleemidele. Hea periood : veebruar, juuni keskpaik, novembri lõpp. 

 

 

  • Töö

Sa pead tõesti palju pingutama, et kohaneda võimalikult hästi iga olukorraga. Uued võimalused avanevad aasta keskel ja toovad sulle lootust. Kuidas ka ei ole, planeedid soovitavad sul jääda diplomaatiliseks. Ole kannatlikum, ära kiirusta liiga palju. Planeedid saadavad sulle vajalikku energiat ja jõudu, et sa ei kaotaks sihti silme eest. Hea periood : märtsi keskpaik, aprilli keskpaik, novembri algus. 

 

  • Raha

Ole kokkuhoidlikum. Aasta algus tuleb tõusude ja mõõnadega. Mõned viivitused võivad tekkida, raha ei tule õigel ajal ja see võtab su tuju ära. Su lähedased on võib-olla sinust ettenägelikumad. Tänu sellele suudad sa end taas koguda, oodates paremaid aegu. Õnneks on tegu lihtsate viivitustega ainult. Hea periood : märts-aprill, oktoobri algus, novembri algus. 

 

 

  • Tervis

Ole ettevaatlikum ja väldi igasuguseid liialgusi. Sa võid tunda väsimust ja see võib mõjutada su tuju. Õnneks oskad sa oma keha kuulata. Ja ravid ennast. Kui sa teed sporti, siis ära kurna ennast ära. Hea periood : jaanuari keskpaik, märtsi algus, augusti lõpp.

 

Organiseeri oma rahaasju paremini. Armuelus on sind ees ootamas nii häid, kui halbu aegu aga sa leiad tasakaalu. Töö juures läheb hästi ja sa peaksid saama häid tulemusi. 

Kommentaare ei ole