{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, kuidas kasutada külgetõmbeseadust ja viima oma unistused ellu

  Foto : unsplash / Christian Escobar   Külgetõmbeseadus sei...

 

Foto : unsplash / Christian Escobar

 

Külgetõmbeseadus seisneb veendumuses, et reaalsus ja mõtted on omavahel tihedalt seotud. Armastus, raha ja tervis... Külgetõmbeseadus on nagu võti, mis avab sulle uksed su unistuste maailma ja näitab, kuidas saada kõike, mida sa soovid. Kuidas see aga toimib ja kuidas seda ellu rakendada? 

Mida sa ütleksid, kui me ütleme, et su mõtted mõjutavad sinu elu? Vähemalt kinnitab seda külgetõmbeseadus, tegemist on positiivse mõtlemisviisiga, mis alateadvuse kaudu toob su unistused sulle lähemale. Tõenäoliselt on su oma elus ka juhtunud selliseid imelikke asjaolusid, millele sa seletust ei leia. Külgetõmbeseadusest ja enda isiklikest kogemustest räägivad ka sellised kuulsused nagu Will Smith ja Oprah Winfrey, öeldes, et just see tagaski neile edu. Aga kuidas see ikkagi toimib? Ja kuidas seda siis igapäevasesse ellu rakendada? 

 

Mis on üldse külgetõmbeseadus? 

Külgetõmbeseaduse näol on tegemist universumi seadusega, mis seob omavahel teadvuse ja tulemuse. Ehk siis teiste sõnadega, külgetõmbeseadus seisneb uskumuses, sügavas veendumuses, et mõtted ja tulemused on omavahel seotud ehk siis see, millele sa rohkem keskendud, muutub reaalsuseks. 

 

 

Külgetõmbeseaduse mõiste jõudis suurema avalikkuse ette 20. sajandil koos positiivse mõtteviisi levikuga. Kõige esimesena rääkis sellest mõistest New Thoughts'i väljaande peatoimetaja Will Atkinson, kes avaldas 1906. aastal raamatu "Mõtte vibratsioon või külgetõmbeseadus mõtte maailmas". Tegeliku kuulsuse kogus külgetõmbeseadus maailmas alles peale Rhonda Byrne raamatu "Saladus" ilmumist, mida on müüdud üle 30 miljoni eksemplari. 

 

Kuidas kasutada külgetõmbeseadust oma igapäevases elus? 

Paljud meie seast teavad, mida nad ei taha aga ei tea täpselt seda, mida nad tahavad. Tähtis on aga see, et sa tead täpselt, mida sa tahad ja keskendud siis sellele kogu oma energiaga. Vaata, milliseid tundeid tekitavad sinus negatiivsed ja positiivsed mõtted, see aitab sul selgemalt näha, kuidas edasi toimida.

 

Muuda oma negatiivsed mõtted ära

Erinevalt levinud uskumusele ei tähenda külgetõmbeseadus seda, et sa pead kogu aeg olema heas tujus ja näed kõiges ainult head. Ikka tuleb ju musti mõtteid pähe. Aga, sa saad muuta oma negatiivseid mõtteid positiivsemaks. Näiteks "ma ei oska kunagi midagi teha ", võid sa muuta: "ma annan endast parima". 

 

Ole positiivne

Sa pead oma soove väljendama positiivselt. Hoidu selliste sõnade kasutamisest nagu ei ja ei tohi või ei saa. Või siis 'võiks' ja 'oleks' ja 'tuleks'. 

"Ma ei taha enam kogu aeg muretseda", muutub " Ma tahan tunda end paremini ja rahulikumana"

 

 

 

Ole tänulik

Ole tänulik kõige suhtes, mis sul juba olemas on, nii tõmbad sa ligi positiivset energiat, mis aitab sul veelgi kiiremini oma unistusi ellu viia. Kui sa õpid hindama väikeseid asju, tunned sa end paremini ja see aitab sul olla positiivselt meelestatud. Näiteks sa võid väljendada tänulikkust lihtsate asjade pärast: päikeseloojang, soe vann, hea toit....

 

Mis kasu see toob? 

Külgetõmbeseadus aitab oma elu üle paremat kontrolli saada. Ja uskuda, et kõik on võimalik. Kõik on meeleseisund: takistused ei ole ohud, sest sa õpid paremini nendega hakkama saama. Positiivne meelelaad on aga kasulik, sest sa õpid rohkem mõtlema häid mõtteid ja vähem halbu mõtteid. Ja see tekitab positiivseid emotsioone, mis parandavad enesekindlust ning -hinnangut. Ja selleks, et uskuda oma võimetesse ning oskustesse, on vaja enesekindlust. 

 

Kas külgetõmbeseadusega võib tõesti kõike saada? 

Külgetõmbeseadus ei tugine teaduslikul kinnitusel. Seega on raske väita, et see toimiks kõigi peal ja alati. Lisaks sellele ei piisa sageli ainult positiivsete mõtete mõtlemisest, vaja on ka ise haarata headest võimalustest kinni ja tegeleda õigel hetkel. Vähemalt kindel on see, et ta tekitab heaolutunde ning parandab elu kvaliteeti. Ja aitab eesmärke paika panna.

Kommentaare ei ole