{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks jaanuarikuus tuleb rohkem lahutusi ette

foto : unsplash / jurien huggins      Jaanuarikuu võib nii ...

foto : unsplash / jurien huggins

 

 

 Jaanuarikuu võib nii mõnelegi suhtele saatuslikuks saada. Muretseda siiski ei tasu, tegemist on lihtsalt infoga. Nii üllatav, kui see ka ei tundu, jagas Google huvitavaid andmeid jaanuarikuu kohta. Nimelt avastas otsingumootor, et just jaanuaris otsiti kõige rohkem kõike, mis on seotud lahutustega. 

Advokaadibüroo Apelbaum & Associés sõnul on sellele olemas neli lihtsat seletust. 

Kõigepealt on jaanuar aasta esimene kuu ja seega on aeg teha kokkuvõte möödunud aastast ning enda soovidest ja ootustest uueks aastaks. Seega võimaldab jaanuaris lahku minemine alustada nullist ning alustada uut aastat uute eesmärkidega. 



Teine selgitus on see, et paljud paarid ootavad seda, et aastalõpupühad saaksid läbi ja hakkavad siis lahutusest rääkima. Miks see nii on? Tõenäoliselt ei ole mitte kellelgi tahtmist pühade ajal lähedaste ringis rääkida oma lahutusest.

Ja see pole veel kõik : on ka neid paare, kes katsuvad anda just pühade ajal oma suhtele teist võimalust, kui see aga ei toimi, siis minnaksegi lahku. 

Ja lõpetuseks seostub uus aasta lubadustega, mida endale antakse aasta alguses. Ja ilmselt on ka see üks põhjustest, miks nii palju lahutusi tuleb just jaanuarikuus ette. BBC sõnul on  neljas jaanuar lausa lahutuste päev. Kusjuures uuringute järgi selgub, et 55% briti elanikest peab jõulude ja vana-aastaõhtut eriti pingeliseks perioodiks, pole siis ime, et lahutusi nii palju jaanuarikuus ette tuleb. 


Kommentaare ei ole