{ads}

HIDE

Viimased

latest

Madu

foto : unsplash / Henry & Co.      Mida toob Jänese aasta kaasa Mao aastal sündinutele? Jänese aasta energia tekitab Mao aastal...

foto : unsplash / Henry & Co.

 

 

 Mida toob Jänese aasta kaasa Mao aastal sündinutele?


Jänese aasta energia tekitab Mao aastal sündinutele soovi olla iseseisvam ja sõltumatum. Kui ta tunneb sellel aastal, et ta ei taha olla enam osa hallist massist ja ei taha olla selline nagu kõik teised, siis on see normaalne. Ta ei taha enam üksluiset ja igavat elu. Ta ei taha, et iga eilne päev sarnaneb järgmisele. Ta võib sellel aastal kõik muuta ja alustada nullist. Mida ta selle asemel siis teeks? Kuidas ta saaks tagasi oma kallihinnalise vabaduse? Vahetades elukaaslast? Mitte päris aga ta tahaks ilmselt elukaaslast, kellel oleks samasugused huvid ja tulevikunägemused nagu temal endal, kes oleks sõltumatum ja iseseisvam. 

 

 

See kõik ei tähenda nagu muutuks ta mässumeelseks ega hakkaks tegutsema mõtlematult. Hea oleks, kui ta ei kiirustaks oma elu muutma lihtsalt hetkeajendi najal, vaid viiks kõigepealt lõpule selle, millega ta on alustanud. Ja et enne tegutsemist paneks ta oma prioriteedid paika. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis on sul sellel aastal raske oma süüd tunnistada ja sa näed rohkem teises, kui endas vigu. Hoolimata sellest, et sa peaksid parem end kokku võtma ja vabandama oma käitumise pärast, mis sellel aastal jätab soovida. Et mitte teist korda samasse ämbrisse astuda ja samu vigu korrata, katsu ennast kokku võtta üks kordki elus ja käituda nagu aumeestele kohane. Aga sa ei saa, sa tahad juba sellel aastal midagi muud. Hea oleks, kui sa vaataksid oma käitumise üle ja muudaksid parem oma suhet paremaks. Kasuta oma kujutlusvõimet ära selleks. 

 

 


Kui sa oled vallaline, siis pea meeles, et kui sina ennast muudad, muutub kogu sinu elu koos sellega. Seda arvesse võttes unusta oma kunagised kallimad ära, ära hakka vana suppi üles soojendama ja ära anna teist võimalust inimestele, kes seda ei vääri. Ja ära hakka armastama liiga palju vallalisepõlve. Hoia parem meeles, et paremad ajad on alles ees.

Kommentaare ei ole