{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakon

foto : u...

foto : unsplash / Henry & Co.

 

 

 Mida toob Jänese aasta kaasa Draakoni aastal sündinutele? 


2023. aastal soovitab Jänes võtta Draakonil asju rahulikumalt ja pursata vähem tuld. Alati ei ole jõu kaustamine kõige parem lahendus. Sellepärast, kallis Draakon, võta pinget maha, ära tee kõike ihu ja hingega, katsu heaga läbi ajada, ole ettevaatlikum ja leplikum. Selle aasta energia on rahulikum ja rahumeelsem. 

Seega ei ole Jänese aasta kõige parem selleks, et viia oma suuri plaane ellu ja näidata, milleks sa alles võimeline oled. See ei ole ambitsioonikuse ja suurte unistuste aasta. Selleks, et oma plaane ellu viia, pead sa ise kõigepealt paremini iga olukorraga kohanema. Sa pead õppima kõigepealt mõtlema ja siis alles tegutsema. 

 

 

Ära torma vaid tegutse rahulikult, tee õigeid otsuseid, mille sa oled eelnevalt läbi kaalunud ja ära tee midagi, mis sulle enam ei sobi. 

Enne, kui sa lähed oma eluga edasi sellel aastal, pead sa jätma vanasse aastasse maha kõik selle, mis sulle midagi enam ei anna ja tegema lõpparve oma minevikuga. Tõenäoliselt muudab Jänese aasta sind ettenägelikumaks ja targemaks ja jätab sulle palju ilusaid mälestusi. 

 

 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis see aasta võib tekitada soovi vabandada minevikus tehtud vigade eest (et muuta tulevikku paremaks). See aasta muudab sind targemaks ja arukamaks, õpetab sind paremini teist inimest ära kuulama, olema tolerantsem ja parem nii iseenda, kui oma kaaslase vastu. See on Jänese (Kassi) kingitus sinule selleks aastaks. Sul on hea ja kuldne süda aga Draakoni energia saab sinust sageli võitu. Mõtle enne, kui sa tegutsed ja sihid kedagi oma tulejoaga: ära tee oma lähedastele haiget, sa võid olla vagur nagu lammas, kui sa ise seda tahad. Tõest seda sellel aastal. 


Kui sa oled vallaline, siis ära otsi vaheldust, ära otsi üheöösuhteid, mis sulle midagi ei anna. See aasta õpetab sulle, et hea ja kindel suhe ühe inimesega on palju väärtuslikum ja et sul on kõik võimalused, et kohtuda kellegagi, keda sa oled nii kaua oodanud. See aasta õpetab sind hindama lihtsalt asju oma elus ja õpetab, et lihtsuses peitubki võlu. Jänes soovitab sul olla rahulikum ja diskreetsem sellel aastal.

https://www.kodusedlood.net/2023/01/janese-2023-aasta-horoskoop.html

Kommentaare ei ole