{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jänese 2023. aasta horoskoop

  ...

 

foto : unsplash / Redd F

 

Mida toob Jänese aasta kaasa neile, kes on sündinud Jänese aastal? 


Kuna see on sinu aasta, siis võid sa kindel olla, et see aasta sulle head õnne toob. Kas sa oled olnud ettevõtlik eelmistel aastatel ja tegutsenud õigel ajal? Siis on sind sellel aastal ees ootamas üsna viljakas aasta. Mitmed head uudised on sinu poole teel. Sa võid saada parema ja tasuvama töökoha. 

Isegi, kui eelnevatel aastatel oled sa sageli pidanud endas ja oma töös kahtlema, oled kuulanud oma sisemist häält ja teinud seda, mida teised pidasid naeruvääreks, siis see aasta tõestab sulle, et tegelikult tegid sa kõik õieti. Suur edu on sind ees ootamas. Kasuta oma veenmisoskust ära, et kindlustada oma majanduslikku seisu. 

 

 

Ära karda sellel aastal vaid haara kõikidest headest võimalustest kinni. Mitmed head üllatused on sind ees ootamas, mida sa isegi ei osanud oodata. 

Usalda oma elu, usalda iseennast. Sul ei ole vaja midagi kahetseda.


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, muutub su suhe ilmselt palju lähedasemaks ja tugevamaks. Midagi uut hakkab teid omavahel siduma. Omavaheline suhtlemine muutub paremaks ja kergemaks. Te teete ühiseid valikuid ja võtate koos otsuseid vastu. Hea on näha, et see kõik pole olnud asjata ja et teie suhe toimib väga hästi.

 

 


Kui sa oled aga vallaline, siis ära mõtle kogu aeg nii palju, kas see inimene on nüüd see õige, keda sa oled nii kaua oodanud, kas ta on ikka sinu usaldust väärt, kas ta on piisavalt tasemel ja kas ta ei tee su südamele haiget. Võta vabalt, lõpeta muretsemine, ära ole kogu aeg kaitsepositsioonis, unusta oma kahtlused ja kõhklused, ole enesekindlam. Kas sa tahad tunda liblikaid kõhus? Ka seda võib tulla. Väikest flirti ja liblikaid. Kui sa ise oled muretum, see ei tee kellelegi halba. Ja kes teab, äkki selles väikeses maailmas kohtad sa lõpuks ometi kedagi, kes on sinu jaoks loodud.

Kommentaare ei ole