{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hobuse 2023. aasta horoskoop

foto : u...

foto : unsplash / Lauza Loistl

 

 

 Mida toob Jänese aasta kaasa Hobuse aastal sündinutele? 


Jänese tempo ei ole Hobusele päris meele järele, Jänese eluvaade samuti mitte. Seega võib Hobune tunda 2023. aastal end segaduses, sest ta ei saa tegutseda nii nagu tema seda tahaks. Ja kuna kõik ei lähe nii nagu tema seda tahab, siis peaks ta mõtlema oma elu üle järele ja tegema selgeks, millised on tema tegelikud soovid ja igatsused, püüdlused ning vajadused? Mis on tema jaoks tegelikult tähtis ja millega tegelemise peaks ta otsekohe lõpetama. Ta peab looma oma peas kõigepealt korra, seejärel oma ootustes ja oma kahtlustes. Ainult nii suudab ta sellest aastast võitjana välja tulla. 

 

 

Ta peab ennast vabastama kõigest sellest, mis teda koormab ja seejärel hakkavad asjad sujuma õiges järjestuses. Mis puutub aga kõigesse ülejäänusse, siis pole tal muretseda vaja, isegi, kui praegu tundub, nagu ei oleks teda ees ootamas kõige suuremate tegude aasta, siis toob see aasta kindlasti kaasa häid võimalusi, mis peaksid talle meele järele olema. Teisest küljest oleks hea, kui ta ümbritseks end selliste inimestega, kelle peale ta võib kindel olla ja kes on usaldusväärsed ning valmis teda igal ajal toetama. 

Hea rahaõnn peaks talle sellel aastal aga naeratama.

 

 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis tuleb see aasta üsna perekeskne, täis sellega kaasnevaid kohustusi. Isegi, kui kõik see võib su õlgadele koormavalt mõjuda, oled sa valmis oma tööd tegema ja kohustusi kandma, sa täidad kõik oma lähedaste ootused ja lootused. Ja kuna sa oled hea Hpbune, siis võtad sa sellel aastal rohkem aega, et minna koos lähedastega kusagile meelt lahutama. Ãœks nõuanne: ära eira  oma probleeme ja ära oota, et asjad ise lahenevad. Kui sa tahad oma kaaslasega asjad sirgeks rääkida, on see kõige parem aasta.


Kui sa oled vallaline, siisi tahad sa lihtsalt elu nautida, flirtida, armastada, võrgutada ilma muretsemate millegi muu pärast. Mitmed kohtumised peaksid sind sellel aastal ees ootama aga seda õiget inimest ei ole nende seas näha. Kui suhe sind kuhugi ei vii, siis pole ka hullu, vähemalt oled sa midagi juurde õppinud ja oma elu vaheldusrikkamaks muutunud. Ja kui sa ei kohtu õige inimesega, pole ka hullu, sest vähemalt sa tead, et õige võib olla järgmiste seas.

Kommentaare ei ole