{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kitse 2023. aasta horoskoop

foto : u...

foto : unsplash / Humphrey Muleda

 

 

 Mida toob Jänese aasta kaasa Kitse aastal sündinutele? 


Jänesele meeldib Kits väga, tal on isegi väike nõrkus tema vastu. Seda enam on sul põhjust rõõmustada, kui sa oled Kitse aastal sündinud, sest suuremaid takistusi ega probleeme ei tohiks sul sellel aastal ette tulla, kõik läheb nagu lepase reega. See aasta toob sulle vähem pingeid ja põhjust muretsemiseks. Kahtlemata oled sa nagu kala vees, sest sa saad võtta asju rahulikumalt ja nautida seega oma elu. 

 

 

Selle aasta sündmused meeldivad sulle rohkem, vastates sinu ootustele ja lootustele, ilmselt sellepärast, et sa võid ise oma valikuid teha ja oled sõltumatum. Tänu sellele ka ettevõtlikum ja julgem. 

Veelgi enam, sind on ees ootamas sündmusterohke aasta, täis reise, meelelahutusi, lõbu ja head seltskonda nende inimestega, kes on sulle kallid. Selle aasta lõpus peaks sul olema oma elu üle hea meel. Vaata ainult, et sa liiga muretuks ei muutuks oma rahaasjadega ümber käies, katsu paremini oma raha lugeda, et sa endale probleeme kaela ei tõmbaks. 

 

 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis aitab sulle küll sellest pidevast vaidlemisest ja tülitsemisest. Sa võtad rahulikumalt ja ei hakka iga asja arutama üksipulgi. Sa ei pea enam pikka viha ega kahtlusta oma kaaslast asjades, mida ta pole teinud. Sa tahad rahulikku elu ilma murede ja probleemideta. Ja kuna su omavaheline suhe muutub sellel aastal paremaks,  siis toob 2023. aasta sulle kaasa unustamatuid hetki. Tulevik on ilus ja paljutõotav, seega naudi oma aastat, mille Jänese aasta sulle kingib. 

 

Kui sa oled aga vallaline, siis ei suuda sa ise ka ilmselt mõista, miks sa kõik need aastad võtsid südamesse asju ja inimesi, mis polnud seda väärt. Kõik, mis puudutab armastust, tundub sellel aastal palju lihtsam ja kergem. Ning rõõmustavam. Mõnikord tuleb lihtsalt lõpparve teha inimestega, kes pole sind väärt või anda andeks ja minna oma eluga edasi. Uus algus võib tekkida sellel aastal ning palju paremates tingimustes, kui eelmised ega koorma seega nii palju su õlgu. 



Kommentaare ei ole