{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ahvi 2023. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Paulo Evangelista   Mida toob Jänese aasta kaasa Ahvi aastal sündinutele?  Kas Jänes on Ahvi sõber? Täiesti või...

 

foto : unsplash / Paulo Evangelista

 

Mida toob Jänese aasta kaasa Ahvi aastal sündinutele? 


Kas Jänes on Ahvi sõber? Täiesti võimalik, sest Ahvi on ees ootamas üsna hea aasta. Kui sa oled sündinud Ahvi aastal, tunned sa ilmselt rõõmu, et Tiigri aasta lõppemas on. Sind isiklikult on ees ootamas palju parem aasta. Ainult ära jäta oma lahendamata probleeme eelmisesse aastasse, et võimalikud suhteprobleemid või muud sekeldused ei rikuks su igapäevast elu. 

 

 

Sellel aastal pead sa ammutama positiivset ja head energiat ja võtma hoogu, et viia kõik oma plaanid ja eesmärgid ellu. Tegutsema strateegiliselt, mitte mõtlematult. Otsima toetajaid ja liitlasi ning mõistma, et ühtsuses peitub jõud. 

Sellel aastal pead sa võitma ära ühe lahingu, mis su elus eelmisel aastal pingeid tekitas ja sind murelikuks tegi. Seejärel võid sa näidata, milleks sa alles võimeline oled, kui sul on tuul tiibades. Sa oled enesekindlam ja teotahtelisem ning oskad paremini hinnata oma tõelisi võimeid. Väga hea aasta on sind ees ootamas. 

 

 

 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis hoolimata olukorrast, kukud sa alati käppadele ja leiad võimaluse, kuidas tekitada endas soovi jätkata. Ilmselt valdad sa paremini leppimise kunsti ja oskad paremini rääkida, võib-olla tead sa, kuidas tuleb andeks paluda või võib-olla oskad sa lihtsalt neelata sellel aastal oma uhkuse alla.

 

Kui sa oled vallaline, siis on sellel aastal õhus armastust. Seda parem, sest sa vajad rohkem, kui kunagi varem armastust, hoolt ja turvatunnet. Ãœks kohtumine on sind ees ootamas, üks kohtumine, mis peaks kestma jääma ja ajale vastu pidama. Ãœks väga romantiline kohtumine. 

Kommentaare ei ole