{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuke 2023. aasta horoskoop

foto : u...

foto : unsplash  /Bady abbas

 

 

 Mida toob Jänese aasta kaasa neile, kes on sündinud Kuke aastal? 


Jänes võib väga hästi anda mõningaid õppetunde selles suhtes, mis puutub diskreetsusesse ja diplomaatiasse, meie sõpradele Kukkedele. Selleks, et oma elu elada, ei pea tingimata kirema ja silma paistma teiste seast. Kui sa Jänese aastal kõik teed, et end näidata, võid sa oma plaanid ise sellega ära rikkuda. Hea oleks, kui sa peaksid ka meeles, et otsekohesus ei ole alati kõige parim ja õigem valik, parem on käituda rahulikumalt ning jälgida, et sa oma sõnadega teistele haiget ei teeks. See ei teeks sulle halba, otse vastupidi, sinu suhted paraneksid tänu sellele märkimisväärselt. Sa pead paremini oma käitumist jälgima ja olema strateegilisem. 

 

 

Kui sa oled hakanud mõtlema uue töökoha peale, siis pole Jänesel selle vastu ilmselt midagi, ta aitab sul suurima rõõmuga oma plaane ellu viia, kui sa ise oled kindel, et see on sinu jaoks parim. Kuula oma sisemist häält. See aasta peaks tulema sinu jaoks suurte  muutuste aasta.


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siisi pead sa end tagasi hoidma, alati ei ole otsekohesus kõige parem, mida sa teha saad. Ära ütle kõike välja, mis sul pähe tuleb. Kõigepealt sellepärast, et nii ei lahendata ühtegi probleemi ja seejärel sellepärast, et sa võiksid parem kodurahu hoida. Neela alla sõnad, mis võivad haiget teha. Jah, sind hinnatakse ja austatakse sinu aususe ja siiruse pärast aga iga tõtt ei maksa ka välja öelda (ega ka mitte kuulata) sellel aastal. Katsu kasvõi teeselda aga ole taktitundelisem.

 

 

 

Kuji sa oled vallaline, siis pea meeles, et kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Kui sa oled taktitundelisem, jõuad sa kaugemale oma suhetes. Ära sellel aastal hakka oma tunnetest katusel karjuma kõikidele inimestele, ära muutu liiga otsekoheseks ja ära arva, et keegi sulle midagi võlgneb. Jänes soovitab sul olla strateegilisem ja panna teine inimene enda järele igatsema. Tulemused võivad olla üllatavad. 


Kommentaare ei ole