{ads}

HIDE

Viimased

latest

Koera 2023. aasta horoskoop

foto : unsplash / Red Morl...

foto : unsplash / Red Morley Hewitt

 

 

 Mida toob Jänese aasta kaasa Koera aastal sündinutele? 


Jänes tahab hea meelega Koerale tõestada, et parim kaitse ei ole rünnak. Seega ei ole lõrisemine ja haukumine kõige paremad võimalused sellel aastal. Ära hakka hambaid näitama. Sa pead iga hinnaga vältima igasuguseid konflikte, sest see lihtsalt ei sobi selle aasta energiaga kokku. Jänes on diplomaatiline ja teeb kõik, et rahu säilitada. Seega katsu omalt poolt kõik teha, et mitte õli tulle lisada ning olla võimalikult diplomaatiline. Ja ära hakka haukuma, kui keegi või miski su plaanidel ees seisab või kui sa peaksid tundma ennast ohustatuna. 

 

 

Sa pead olema väga ettevaatlik selell aastal, ettenägelikum ja strateegilisem. Ole tark ja mõistlik. Kui sa pead kedagi meelitama, kes võib sulle kasulikuks osutuda, siis ära oota liiga kaua, taktitunne tuleb sulle alati kasuks. Ettevaatus on aga tarkuse ema. Ja ära unusta sellel aastal, et sa ei ole üksi: kui keegi vajab sind, siis mine appi ja jaga neid hüvesid, mida elu sulle annab. Teised on sulle selle eest tänulikud.


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis on õnn see, mis muutub suuremaks, kui seda jagada. Ära unusta seda tsitaati ja sind on ees ootamas väga hea aasta. Katsu rakendada seda tõde iga päev ma ellu. Jänes soovitab sul olla heatahtlikum ja parem, arvestama rohkem teise inimese soovide ja vajadustega. Sellel aastal leiad sa hingerahu ja tasakaalu oma elus, jagades oma kaaslasega nii oma rõõme kui muresid.

 

 


Kui sa oled aga vallaline, siis otsid sa ilmselt rohkem isiklikku rõõmu ja vaheldust oma ellu ent see pole veel kindel, et uus aasta sulle kõik selle kandikul kätte tooks. Kui sa ei taha enam vallaline olla ainuüksi sellepärast, et sa ei taha olla üksi, siis pole sugugi kindel, et sa satud õige inimese otsa. Sa võid olla liiga nõudlik ja lõigata tuult. Jänes mängima ei hakka ja allahindlusi ei tee. Kui sa käitud egoistlikult, siis teeb ta sulle selle ruttu selgeks.

Kommentaare ei ole