{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sea 2023. aasta horoskoop

foto :un...

foto :unsplash / You Le

 

 

 Mida toob Jänese aasta kaasa Sea aastal sündinutele? 

 

Jänese aastal peab Sea aastal sündinu meeles pidama, et peale tormi tuleb alati päike välja. Uuel aastale ei pruugi kõik minna plaanidekohasel, ette võib tulla nii tõuse, kui languseid. Asjad tulevad ja lähevad, alati kõik ei sobi ega lähe nii nagu vaja aga mõned asjad on kõrvalpõikeid väärt. Ära ole sellel aastal liiga kangekaelne ja jonnakas, ole pehmem ja järeleandlikum, katsu paremini kohaneda iga olukorraga ja haara kõikidest headest võimalustest kinni.

Kõik teavad, et muutused sulle ei meeldi aga kes teab, millist kasu nad sulle tuua võivad? Sellel aastal on sinu jaoks toredaid üllatusi varuks, ära seda ära unusta. 

 

 

Vähem stressi, vähem kiirustamist ja tormamist, vähem takistusi igapäevasesse ellu. Sa saad suuremat tegevusvabadust juurde ja võid kasutada oma aega, et nautida rohkem elu. 

Vähem tööd ja rohkem rõõmu. See peaks sind ilmselt ise juba õnnelikuks tegema. 

Lisaks kõigele toob see uus aasta sulle ka suurt rahaõnne kaasa, mis ilmselt sind eriti rõõmsaks peaks tegema.

 

 

 

Armastus

Õnn on see, kui sa oskad mõnikord vaadata asju läbi teise vaatenurga. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis katsu seda tsitaati meeles pidada. Ära lase igapäevase elu muredel oma suhtele halba teha, sa vajad vaheldust ja midagi uut oma ellu. Sa vajad kõiki arusaamatusi, mis aitavad sul paremini ära leppida, sa vajad nädalavahetusi kahekesi, sa vajad küllakutseid ja seltskonda. Sellel aastal tahad sa olla ka sõltumatum ja iseseisvam ning teha seda, mille järele süda igatseb. Seda parem tunne on pärast kaaslasega taas kohtuda. 

 

Kui sa oled vallaline, siis ei võta sa sellel aastal midagi ega kedagi tõsiselt. Sa käid rohkem väljas, kohtud uute inimestega ja tahad lõbutseda. Su elu muutub ja on põnevam, üllatades sind ennastki. Kui asjad muutuvadki keerulisemaks, siis jätad sa kõik sinnapaika. 



Kommentaare ei ole