{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kupumassaaž aitab kortse siluda ja on nahka noorendava toimega

  Foto : unsplash / Feeh Costa    Mis on üldse kupumassaaž? ...

 

Foto : unsplash / Feeh Costa

 

 Mis on üldse kupumassaaž? 

Kuppude kasutamine on inspireeritud Hiina traditsioonilisest meditsiinist. Näo piirkonna kupumassaaži tegemiseks kasutatakse spetsiaalseid kuppusid, mis stimuleerivad mikrovereringlust, aitavad võidelda kortsude vastu ning annavad värske ilme. Parandades vereringet, soodustab kuppude kasutamine kollageeni tootmist. Just selle tõttu aitavadki kupud võidelda enneaegse vananemise vastu. 

Kuputamine stimuleerib lümfisüsteemi, aidates väljutada nahas olevaid toksiine. Massaaž muudab vereringlust kiiremaks, tõstes kollageeni tootmist, mis on väga oluline noorusliku välimuse säilitamiseks. Nahk muutub säravamaks, paraneb jume . Kuputamine aitab pinguldada ka näokontuure. Tegemist on tõelise koduse näoliftinguga.

Lisaks vananemisvastasele toimele, on kuputamine ka lõõgastav, sest naha kudede masseerimine aitab pingetest vabaneda. 

 

 


Kuidas kupumassaaži teha? 

Kõigepealt tuleb soovitud piirkond ette valmistada: nahk puhastada ja õlitada, mis muudab kuppude kasutamist lihtsamaks ja ei kahjusta nahka. 

Seejärel tuleb kupp asutada nahapinnale, vajutada kergelt peale ning pigistada kupp kokku, ning ringjate liigustustega libistada naha pinnal altpoolt ülespoole. 

Soovitatav on teha kupumassaaži 2 - 3 korda nädalas. Üle selle võib kuputamine põhjustada naha punetust, eriti just tundliku naha puhul. Kõige parem on teha näomassaaži kuppudega õhtuti, enne magama heitmist.

Kommentaare ei ole