{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina 2023. aasta horoskoop : millistele loomamärkidele toob algav Jänese aasta rohkem tööalast õnne ja edu kaasa?

foto : unsplash / Olga Deeva      Õnneks on lisaks Lääne ho...

foto : unsplash / Olga Deeva

 

 

 Õnneks on lisaks Lääne horoskoobile olemas ka Hiina horoskoop, mida arvutatakse välja kuukalendri järgi. Seekord näitab Hiina horoskoop meile, millistele loomamärkidele toob jaanuarikuu lõpus algav Jänese aasta tööalast õnne kaasa. 

Kui sa nüüd vahepeal kiiresti kerisid edasi ja nägid, et sinu loomamärki selles nimekirjas ei ole, siis ära heida meelt. Võib-olla toob Jänese aasta sulle hoopis rahaõnne sellel aastal. 


Millistele loomamärkidele toob Jänese aasta kaasa suurt õnne tööalases elus?



Draakon

Eesoleval Jänese aastal ei peata Draakonit mitte miski ega mitte keegi. Seda kinnitades ei liialda me sugugi. Hea õnn ja edu saadavad teda terve aasta jooksul. Tuul on Draakonil purjedes kogu aasta vältel. Kõik tema plaanid õnnestuvad ja kõik tema ettevõtmised lähevad läbi. Ta on oma loomuselt tugev võistleja, tõsine konkurent, kellele meeldivad väljakutsed. Eesolev Jänese aasta toob talle lausa kandikul häid võimalusi kätte, tänu millele ta saab lõpuks ometi näidata kogu maailmale, milleks ta tegelikult võimeline on. Draakonit on ees ootamas väga edukas aasta, täis suuri võite ja kordaminekuid. Kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. Eriti puudutab see kõiki Puu Draakoni aastal sündinuid (1965), kes saavad suuremat tegevusvabadust juurde. Maa Draakoni aastal (1988) sündinuid saadab samuti erakordne edu, mis viib neid otsejoones kõige kõrgemasse tippu. 

 

 


Madu

Mao aastal sündinud on oodanud juba pikka aega kannatlikult oma aega säramiseks, nüüd on see kätte jõudmas ja neil avaneb lõpuks ometi võimalus silma paista. Mao aasta inimesed teevad hiilgavat karjääri eesoleval Jänese aastal, esimesed edusammud teeb ta kohe selle aasta alguses. Kui tal oli viimasel ajal tunne, et tema tööalane elu on seiskunud ja asjad ei liigu õiges suunas, kui ta oli kaotanud igasuguse motivatsiooni ja mõtles juba töökoha vahetamise peale, siis 2023. aasta toob talle suuri muutusi kaasa ja aitab tal kõik oma unistused täide viia. Mao aastal sündinuid on ees ootamas enneolematu edu sellel aastal. Mitmed head võimalused on tekkimas. Ta peab ainult ise tegutsema, olema julgem ja ettevõtlikum ning usaldama iseennast. Igasugused muutused aga nõuavad harjumist, Maole meeldib kõike kontrolli all hoida ja oma olemuselt on ta pigem reserveeritud. Praegu peab ta unustama oma tagasihoidlikkuse, sirutama tiivad välja ja lendama oma unistuste suunas. Kõik tema püüdlused lähevad läbi  ja kõik tema plaanid õnnestuvad. 2023. aasta tuleb tema jaoks väga edukas. Au ja kuulsus on teda ootamas septembrikuus. 

 

 


Lammas

Lamba (Kitse) aastal sündinuid on samuti ees ootamas hea edu tööalases elus. Hea õnn saadab teda sellel aasta ka teistes valdkondades. Nüüd ta alles näitab, milleks ta tegelikult võimeline on. Alles nüüd õpivad tema töökaaslased teda päriselt tundma. Karma lööb samuti käed külge ja Lamba aastal sündinud leiavad oma tõelise koha tänu oma heatahtlikkusele teiste vastu. 2023. aastal on tema kõige suuremaks jõuks oskus ümbritseda end õigete ja heade inimestega. Need inimesed aitavad tal karjääri teha ja jõuda tippu. Tänu sellele peaks tal sellel aastal kõik nii hästi minema, kui võimalik. Ta särab sõna otseses mõttes terve eesoleva aasta, eriti siis, kui ta peaks meeskonnatööd tegema. Ta leiab endale partnereid, keda ta vajab, eriti juhul, kui ta on sündinud Metall Lamba aastal (1991), sellisel juhul on teda ees ootamas juunikuus üks väga hea uudis. 

Kommentaare ei ole