{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob veebruarikuu algus suurt õnne kaasa?

  foto : unsplash / Kristopher Roller   Mida toob m...

 

foto : unsplash / Kristopher Roller

 

Mida toob meile kaasa veebruarikuu algus? 

Järgnevatel päevadel moodustavad Päike, Marss ja Jupiter võimsa liidu. See on õnne, energia ja ambitsioonikuse liit. Kaks taevakeha viibivad hetkel õhumärkides (Päike Veevalajas, Marss Kaksikutes) ja üks tulemärgis (Jupiter Jääras) ning toovad eelkõige head õnne kõikidele ettevõtlikele inimestele. Kõikide märkide järgi peaks nende taevakehade liit tooma kaasa head õnne paljudele inimestele just ametialases elus. Selle tõttu tunnevad ilmselt paljud järgnevatel päevadel suuremat soovi ja tahtmist viia oma plaanid ja eesmärgid ellu. 

Mis puutub aga armastusse, siis selles valdkonnas on õhkkond natuke rahulikum. Eraelu peaks saatma hea ja rahulik energia. Armastuse planeet Veenus on Kalade märgis, muutes õhkkonna romantiliseks. Veevnuse liitlane Saturn katsub teda aga maa peale tagasi tuua. Võib-olla oleks praegu õige aeg , et rääkida oma soovidest ja igatsustest? 


Millistele tähemärkidele toob Veebruari algus kõige rohkem õnne? 

 

 


AMBUR

Ambur on sodiaagi kõige optimistlikum tähemärk : seal, kus on hea õnn, on ka Ambur. Ambur on tulesäde pimeduses ja lootusekiir talvises päevas. Amburi planeet on õnne ja külluse planeet Jupiter ise. Sellel nädalal toob Jupiter Amburile suurt õnne kaasa tänu oma võimsatele liitlastele. Päike on Amburi parima sõbra - Veevalaja - juures. Amburi suur lemmik Jupiter on aga Jäära märgis. Ja otse loomulikult toob see Amburile kaasa nii head õnne, kui edu. Võttes arvesse Päikese ja Jupiteri mõju, võivad mitmed Amburi unistused ja soovid täituda. 

Ta võib kõik saada, mida aga tahab, piisab, kui ta ainult soovib midagi puhtast südamest. Mis puutub tööasjadesse, siis on praegu kõige õigem hetk, et küsida paremat palka või paremat marikohta. Kõige tähtsam on see, et Ambur ise usuks iseendasse rohkem, oleks ambitsioonikam ning unistaks suurelt. Mida ta sooviks, kui kõik oleks võimalik? 




VEEVALAJA

Veevalaja sünnipäeva aeg on käes ja sellepärast teeb elu talle väikese kingituse. Veebruari alguses toovad planeedid talle head õnne kaasa. Ja mitte sellepärast, et Veevalaja oleks mingi eriline planeetide soosik, vaid sellepärast, et Päike viibib hetkel Veevalaja märgis ning on otsustanud olla viimase vastu eriti helde ja suuremeelne. Tänu sellele on Veevalaja elus algamas väga hea periood, mille jooksul võib ta ellu viia mitmed oma plaanid ja eesmärgid. 

Veebruarikuu tõotab tulla sündmusterohkem ja suhtlemist täis. Veevalajale on see ilmselt meelt mööda, sest üle kõige meeldib talle erinevate inimestega suhelda. 

Praegu on õige hetk ka selle jaoks, et vaadata kaugemale. Unistada suuremalt. Viia oma plaanid ellu. Panna paika eesmärgid eesolevaks aastaks. Veevalaja on alati oma ajast sammuvõrra ees. Hea oleks, kui ta rakendaks ka kõik oma head ideed ellu. Kõik võimalused on avatud, kõike võib juhtuda. Tähtis on, et ta haaraks kinni kõikidest headest võimalustest ja ei magaks seda head võimalust maha. 




JÄÄR

Jäär on kevade märk ja selle tõttu külma ta ei karda. Kogu jaanuarikuu oli ta heas vormis, hea õnn ei jäta teda nüüdki maha. Kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. Jupiter on praegu tema märgis ja toob talle häid juhuseid ja võimalusi kaasa. Tänu Jupiterile on Jäär õigel ajal õiges kohas. Jupiter kaitseb Jäära kuni maikuu keskpaigani. Hea oleks, kui ta kasutaks seda head võimalust ära, sest järgmine kord jõuab Jupiter Jäära märki alles 11. aasta pärast. Praegu aga peaks kõik Jäära käes õnnestuma. 

Jäära hea kuulsus ja populaarsus aina kasvavad. Aga puhkama ta sellest hoolimata veel ei jää. Ta on selle jaoks liiga ettevõtliku vaimuga ja haarab kõikidest headest võimalustest kinni ning hakkab uusi plaane ellu viilma. Kõik tema plaanid ja ettevõtmised tõotavad talle suurt kasumit sisse tuua. Marss annab Jäärale vajalikku energiat, motiveerides teda veelgi suurematele tegudele. Tänu Marsile Kaksikute märgis on Jäär väsimatu. Mitte miski ei peata teda.

Kommentaare ei ole